Az Optimism és az Avalanche dacol a piaci konszolidációval: Új előértékesítési tokenek állnak az élre a visszaesés után

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin-piac nemrégiben éles visszaesésen ment keresztül, ami aggodalmat keltett a befektetőkben.

Ahogy azonban a por leülepszik, a konszolidációból új potenciális győztesek, mint az Avalanche és az Optimism is kiemelkednek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piaci változások közepette egy új előértékesítési token igyekszik átvenni a vezetést.

A BlastUP Game Changer-ként tűnik fel, néhány hét alatt több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blast-on, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, amely szédületes indulásával uralta a címlapokat.

A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

Optimism

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

A platform széleskörű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért.

Az ötödik szakaszban az árat 0,055 dollárban határozták meg, míg a tőzsdei bevezetéskor az ár 0,1 dollár lesz.

Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 45% kedvezménnyel vásároljuk meg.

>> Kapj el egy igazi Game Changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 45,% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

A BlastUP tokenek tétbe helyezésével kamatot is szerezhetnek, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem egy újabb kriptoprojekt, hanem erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje.

A launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, és tervezi egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetését.

A BlastUP arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a vonatra, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a Blastupra? Vásároljon BlastUP tokeneket most és katapultálja a befektetését <<

Óvatosan rövid távú kilátások, mivel az Optimism eladási jelzést mutat

Az RSI és a sztochasztikus semleges pozíciója az Optimism MACD eladási jelzésével kombinálva rövid távú óvatos kilátásokat támaszt alá.

A jelenlegi árfolyam 3,42 dolláron áll, közvetlenül a 3,47 dolláros 100 napos SMA alatt, és a legközelebbi támasz 2,95 dollárnál található, így rövid távon megfontolt lefelé irányuló mozgásra számíthatunk.

Másrészről, ha az Optimism-nek sikerül átlépnie a legközelebbi ellenállást 4,32 dollárnál, és elérheti a 4,95 dolláros második ellenállási szintet, akkor erős potenciál van a hosszú távú növekedésre.

Indokolt lehet az óvatos optimizmus, különösen figyelembe véve, hogy a 10 napos SMA 3,86 dollárnál van, éppen a jelenlegi árfolyam elérésénél.

Mivel azonban mindkettő eladási álláspontot képvisel, elengedhetetlen a fejlemények figyelemmel kísérése.

Az AVAX 53,11 dolláron mutat erőt: A játékinnovációk fellendíthetik az árfolyamot.

Az AVAX jelenlegi árfolyama 53,11 dollárnál erősséget mutat, a legközelebbi és a második ellenállási szint felett ül.

A közelgő játékinnovációk rövid távon árfolyam-emelkedést válthatnak ki, ami potenciálisan meghaladhatja az 55,09 dollárt, ami a 10 napos mozgóátlagnak tekinthető.

De ne feledjük, hogy a Moving Average Convergence Divergence (MACD) indikátor vételre utal, az AVAX további nyereséget tapasztalhat.

Másrészről a potenciális hosszú távú kockázatok fennállnak. Mivel a Relative Strength Index (RSI) és a Stochastic RSI Fast mindkettő semleges pozíciót mutat, az ingadozások valószínűek.

Ha a 33,98 és 26,97 dolláros támaszszintek a kiszámíthatatlan piaci változók miatt áttörnének, a 100 napos mozgóátlag potenciálisan 40,09 dollár körüli szintre húzódhat vissza, a jelenlegi vételi ajánlás ellenére.

Következtetés

Bár a kripto környezet továbbra is változik a piaci konszolidációval, minden új előértékesítő token egyedi potenciált hordoz magában.

A BlastUP azonban úgy tűnik, hogy innovatív megközelítése és a Blast ökoszisztémán belüli elkötelezettsége miatt az élvonalban van.

Noha más érmék, mint az Optimism és az AVAX ígéretesnek tűnnek, a BlastUP-hoz képest a potenciáljuk kissé kevésbé tűnik hangsúlyosnak.

A BlastUP koncepciójának sikere, amelyet egy erős ütemterv támogat, azt sugallja, hogy a kriptovilág jelentős szereplőjévé válhat.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!