Az OpenSea is az Ethereum új változatát támogatja majd

-

Az NFT piactér azt mondta, hogy bár nem spekulálnak a forkokkal kapcsolatban, a csapat csak a proof-of-stake láncon fogja támogatni az NFT-ket.
A Twitteren közzétett közleményükben közölték, hogy bár csapatuk nem számol az esetleges forkokkal, mint problémaforrással, tisztázta, hogy ha lesznek forkolt NFT-k, azok nem fognak megjelenni az OpenSea-n, mivel a platform csak a frissített láncot fogja támogatni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piactér azt is kiemelte, hogy csapata felkészíti az NFT kereskedési platformot a közelgő Ethereum Egyesítés kapcsán esetlegesen felmerülő problémákra, hogy az átmeneti időszak zökkenőmentes legyen.
Bár a csapat úgy véli, hogy nem lesznek nagyobb fennakadások, biztosította a közösséget, hogy az egész folyamat során figyelemmel fogják kísérni, irányítani és kommunikálni fognak a felhasználókkal. Arra kérték a fejlesztőket is, hogy az Ethereum weboldalán tájékozódjanak az Egyesítésről szóló részletekről.
Az OpenSea mellett a Chainlink is kifejezte elkötelezettségét az Ethereum PoS átállása mellett. A csapat rámutatott, hogy a protokoll nem fog támogatni semmilyen Ethereum forkot, amely az Egyesítés után jöhet.
A csapat arról is biztosította a közösségét, hogy mindent megtesz, hogy felkészüljön az átmenet során felmerülő problémákra.
A közgazdász Lex Sokolin egy nemrégiben adott interjújában kiemelte, hogy az Egyesítés utáni gazdasági tervezési változások hatással lehetnek az ETH árfolyamára.
A közgazdász úgy véli, hogy a protokollon belüli változások természetes hatással vannak az ETH kínálatára. Ennek ellenére elismerte, hogy még semmi sem biztos, és hogy a piac lesz az, aki eldönti a token árfolyamának bármilyen mozgását.
Eközben a potenciális ETHPoW fork natív eszköze, amely mögött az Ethereum PoW bányászai állhatnak, 100 dolláron kereskedik annak ellenére, hogy még nem is létezik.
Mostanra már egyes tőzsdék elkezdték listázni az ETHW-t és az ETHS-t (PoS) a kereskedési platformjaikon, természetesen csak IOU, azaz ígérvény formájában.

Olvastad már? 14%-ot csökkent a bitcoin ára augusztusban

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!