Az OpenSea is az Ethereum új változatát támogatja majd

-

Az NFT piactér azt mondta, hogy bár nem spekulálnak a forkokkal kapcsolatban, a csapat csak a proof-of-stake láncon fogja támogatni az NFT-ket.
A Twitteren közzétett közleményükben közölték, hogy bár csapatuk nem számol az esetleges forkokkal, mint problémaforrással, tisztázta, hogy ha lesznek forkolt NFT-k, azok nem fognak megjelenni az OpenSea-n, mivel a platform csak a frissített láncot fogja támogatni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piactér azt is kiemelte, hogy csapata felkészíti az NFT kereskedési platformot a közelgő Ethereum Egyesítés kapcsán esetlegesen felmerülő problémákra, hogy az átmeneti időszak zökkenőmentes legyen.
Bár a csapat úgy véli, hogy nem lesznek nagyobb fennakadások, biztosította a közösséget, hogy az egész folyamat során figyelemmel fogják kísérni, irányítani és kommunikálni fognak a felhasználókkal. Arra kérték a fejlesztőket is, hogy az Ethereum weboldalán tájékozódjanak az Egyesítésről szóló részletekről.
Az OpenSea mellett a Chainlink is kifejezte elkötelezettségét az Ethereum PoS átállása mellett. A csapat rámutatott, hogy a protokoll nem fog támogatni semmilyen Ethereum forkot, amely az Egyesítés után jöhet.
A csapat arról is biztosította a közösségét, hogy mindent megtesz, hogy felkészüljön az átmenet során felmerülő problémákra.
A közgazdász Lex Sokolin egy nemrégiben adott interjújában kiemelte, hogy az Egyesítés utáni gazdasági tervezési változások hatással lehetnek az ETH árfolyamára.
A közgazdász úgy véli, hogy a protokollon belüli változások természetes hatással vannak az ETH kínálatára. Ennek ellenére elismerte, hogy még semmi sem biztos, és hogy a piac lesz az, aki eldönti a token árfolyamának bármilyen mozgását.
Eközben a potenciális ETHPoW fork natív eszköze, amely mögött az Ethereum PoW bányászai állhatnak, 100 dolláron kereskedik annak ellenére, hogy még nem is létezik.
Mostanra már egyes tőzsdék elkezdték listázni az ETHW-t és az ETHS-t (PoS) a kereskedési platformjaikon, természetesen csak IOU, azaz ígérvény formájában.

Olvastad már? 14%-ot csökkent a bitcoin ára augusztusban

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!