A derivatívatőzsdéken elérhető Bitcoin mennyisége május 11. óta – a kínai bányászok kivonulása előtt – a legalacsonyabb szinten van.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin (BTC) tartalékok a származtatott tőzsdéken a májusi árzuhanás előtti utolsó szintre csökkentek.

A CryptoQuant on-chain analitikai szolgáltatás adatai megerősítették, hogy kedden 1,256 millió BTC-t tettek ki a származtatott tartalékok – május 11. óta a legkevesebbet.

Az intézmények megismétlik 2020 negyedik negyedévét

Az olyan kriptopénz-eszközök mint a Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) iránt visszatérő intézményi érdeklődéssel szemben a számok azt mutatják, hogy a nagy szereplők a visszaesés során valóban folyamatosan növelték BTC-állományukat.

„A nagy pénzesek vásároltak” – kommentálta a héten William Clemente III elemző.

A tőzsdei egyenlegek is ezt bizonyítják, a származtatott ügyleteket kínáló platformok a legutóbb 2020 végén tapasztalt trend megismétlődését tapasztalják.

Forrás: CryptoQuant

„Május 19. óta a 10K-100K BTC-vel rendelkező entitások +269.450-et tettek hozzá az állományukhoz (12,1B dollár)” – tette hozzá Clemente III, további adatokat kiemelve.

„Ezek a szervezetek 450 millió dollár és 4,5 milliárd dollár közötti összeggel rendelkeznek a Bitcoinhoz rendelt tőkéjükből.”

Akkumuláció akcióban

Az intézményeket nem tántorította el semmilyen, a kriptopénzeken belülről vagy kívülről érkező, mindent felülíró narratíva, beleértve a kínai bányászok május óta tartó rohamát, vagy az Egyesült Államok infrastruktúratörvényének folyamatban lévő tárgyalásait.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Ahogy arról a Cointelegraph korábban beszámolt, a tőzsdei kisbefektetői egyenlegek már egy ideje csökkenő irányba tartanak.

Kedden a teljes tőzsdei egyenlegszám 2,44 millió BTC volt, ami szintén háromhavi mélypont.

Forrás: CryptoQuant

Olvastad már? Egyre több a néhány millió dolláros tranzakció a Bitcoin hálózatán

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.