Az Instagram engedélyezi az NFT-ket

-

A korábban Facebook néven ismert Meta birtokában lévő Instagram egy blogposztban számolt be arról, hogy lehetővé teszi az NFT-k megjelenítését a felületén.
Első körben száz országban lesz elérhető ez a funkció, amellyel digitális kollekciókat lehet bemutatni, és ehhez össze lehet kapcsolni a kriptotárcákat az Instagram appjával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég azt is elmondta, hogy melyek ezek a tárcák, és, hogy ezekkel érhetők el az Ethereum, a Polygon, és a Flow blokkláncok hálózata.
A bejelentésben kitérnek arra is, hogy Afrika, Ázsia, a Csendes-óceáni térség, a Közel-Kelet, és Amerika területén egyaránt aktiválják ezt az újdonságot. Emellett azt is elmondták, hogy a Coinbase Wallet és a Dapper lesznek az első tárcák, ez utóbbival pedig a Flow blokkláncon lévő kollekciók is elérhetővé válnak.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A Meta annak ellenére tette meg ezt a bejelentést, hogy a nemrégiben kiadott második negyedéves jelentésükből kiderül, a cég metaverzumos részlege veszteséget termel.
Nemrégiben ráadásul az Ethereum egyik alapítója is kritizálta a vállalatot, és annak terveit a metaverzumot illetően, elmondva, hogy „amihez a Facebook hozzányúl, az visszafele fog elsülni”.
A Meta mindenesetre bevezeti az újdonságát, ráadásul úgy, hogy elmondásuk szerint a megosztás illetve a posztolás semmibe sem fog kerülni a felhasználóknak.
A támogatott tárcák listáján a már említett kettő mellett megtalálható a Metamask, a Trust Wallet, és a Rainbow is.

„Lehetővé válik, hogy összekapcsoljuk a fiókokat a kriptotárcákkal, megosszuk a digitális gyűjteményeket, és automatikusan hozzá legyen rendelve az adott NFT-hez az alkotó és a tulajdonosa is.”

Olvastad már? KuCoin-vélemény – biztonságos és legális kriptotőzsde 2022-ben?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!