Az Ikigai alapítója szerint a BTC 18 hónapon belül rekordárat fog elérni

-

Travis Kling, az Ikigai befektetési alap létrehozója szerint a bitcoin a következő 18 hónap során új rekordárat fog elérni.
Kling, aki a kockázatitőke-alapját 2018-ban alapította, már többször összevetette a globális makrogazdasági trendeket, és azok hatását a bitcoin árára.

Szerinte a mostani zuhanás, amely 8000 USD alá lökte az árfolyamot, részben az áttételes ügyletek növekedése, és az euró-, és dolláralapú piacok zuhanása miatt van.
A Yahoo Finance számára adott interjújában elmondása szerint még a Bakkt csalódást keltő indulása is közreműködhetett az esésben:

„A Bakkt vasárnap éjjel indult el. Mikor a valódi volumen kiderült, az messze elmaradt a várakozásoktól, így az ár is ehhez igazodott.”

A makrogazdaság és a kriptopiaci likviditás ügyében Kling szerint a dolgok „dinamikusak és változékonyak”.
A bitcoin egy rizikós eszköz, amely a központi bankok és a gazdasági irányítók felelőtlen viselkedésétől védhet meg minket.
Tulajdonképpen olyan indikátorként működik a világpiaci trendeket illetően, mint „a kanári a szénbányában”.
Kling a saját előrejelzésével zárta az interjút:

„Nehéz megmondani, mi fog történni év végéig. Ennek ellenére az az alapfeltevésünk, hogy 18 hónapon belül ismét rekordmagasra tör az árfolyam. Azaz 20000 dollár fölé.”

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!