Az Ethereum (ETH) érdekes változást tapasztal

-

A kriptoelemző arra hívja fel a figyelmet, hogy az Ethereum bálnák viselkedése hogyan változott meg az utóbbi időben

Ali Martinez kriptopénz elemző és kereskedő (az X közösségi média platformon @ali_charts néven ismert) egy posztot tett közzé a második legnagyobb digitális valutáról, az Ethereumról, amelyet Vitalik Buterin hozott létre az azonos nevű blokklánc platform natív érméjeként.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Úgy véli, hogy az ETH-nál jelenleg egy érdekes váltás” zajlik. Közben az Ethereum a hétvégén visszaszerezte a 2000 dolláros csúcsot.

„Óvatos, de érdekes ETH eltolódás zajlik”

Ali rámutatott egy „Óvatós, de érdekes” fejleményre, ami az Ethereum esetében zajlik – a nagy ETH-tulajdonosok, akiket a kriptoközösségen belül bálnáknak is neveznek, ismét elkezdték lassan, de biztosan felhalmozni az Ethereumot.

Ez a lassú vásárlási aktivitás az elmúlt két hónapban kezdődött el először, Ali X posztja szerint.

Az általa megosztott Glassnode grafikon szerint ezek azok a bálnák, akik 10.000 ETH-t vagy annál többet tartanak a tárcájukban.

Az elmúlt 24 órában a Whale Alert kriptomegfigyelő, szinte ezt alátámasztva, két hatalmas ETH tranzakciót szúrt ki, amelyek a nagy tőzsdéről, a Bitfinexről történtek ismeretlen blokkcímekre – 21.229 ETH (42.454.140 dollár értékben) és 19.764 ETH (39.157.392 dollárra becsülve).

Az utóbbi ETH összeg egy új pénztárcába került, hangsúlyozta a fent említett forrás.

Mindkét tranzakció olyan EHT vásárlásnak tűnik, amelyet hosszú távú tárolás céljából hideg tárcákba vontak ki.

A bálnák profitot termelnek, ahogy az ETH ára megugrik

Az Ethereum árfolyamának időközben sikerült visszaszereznie a hétvégi 2000 dolláros csúcsot, most a Bitstamp tőzsdén a 2.023 dolláros szinten kereskednek vele.

Így november 17., péntek óta a mai napig 6,10%-os növekedést mutatott az Ethereum.

Mivel az ETH árfolyama emelkedett, több bálna is úgy döntött, hogy a hétvégén kiveszi a nyereségét.

A Whale Alert adatai szerint három hatalmas tranzakció történt, amelyek során ETH-t küldtek a Bitfinex és a Coinbase vezető tőzsdéire.

A fent említett blokklánc kutató 18.373 ETH, 18.095 ETH és 15.000 ETH eladásra küldött ETH-t szúrt ki.

Az első két tranzakciót valamivel több mint 35 millió dollárra értékelték. A három közül az utolsó 29.711.897 dollárt ért.

Olvastad már? A Bitcoin árfolyam még a kriptósokat is meglepte, de itt van még 4 másik érme

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!