Az Ethereum bálna 8,698 ETH-t von ki a Binance-től

-

A Lookonchain on-chain adatszolgáltató szerint egy jelentős kriptovaluta egyenleggel rendelkező, bálna néven számon tartott kriptopénz cím kezdeményezte 8.698 ETH kivonását a Binance-ból, a világ egyik legnagyobb és legismertebb kriptopénz tőzsdéjéről.

A Lookonchain szerint a szándék az volt, hogy további Ethereumot vásároljanak. Ennek érdekében a bálna 31,8 millió USDT-t helyezett el a Binance-nál, és 8.698 ETH-t vett ki 15,94 millió dollár értékben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A két tranzakció egyensúlytalansága arra utalhat, hogy a bálna más eszközöket vásárolt vagy más tevékenységet folytatott.

Az eszközök letétbe helyezése egy tőzsdén gyakran eladási hajlandóságot feltételez, ahogyan ez a bálna USDT betétje esetében is történt. Az ETH kivonása felhalmozási szándékra utal.

Előfordulhat, hogy néhány nagy tulajdonos inkább hosszú távon tartja eszközeit, és a tőzsdékről való kivonásukkal biztonságosan tárolja azokat, és csökkenti a rövid távú kereskedés kísértését.

A lehetőség abban is fennáll, hogy a kivonás egy nagyobb kereskedési stratégia része lehet, vagy a piaci trendeken alapuló spekulatív lépés.

A Lookonchain szerint a bálna november 2-án 24.495 ETH-t helyezett letétbe a Binance-nál 45 millió dollár értékben, miután az ETH ára egy profitszerző lépés keretében megemelkedett.

Hozzáteszi továbbá, hogy a bálna február 12. óta nyolcszor kereskedett ETH-val, ebből hét alkalommal nyereséges volt, 87,5%-os nyerési aránnyal és 13 millió dolláros össznyereséggel.

A kriptovaluták világában a nagy tulajdonosok, akiket gyakran „bálnáknak” neveznek, jelentős hatást gyakorolhatnak a piacra.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A cikk írásakor az ETH az elmúlt 24 órában 2,64%-os emelkedéssel reagált a masszív bálnavásárlásra, és a cikk írásának időpontjában 1.840 dolláron kereskedett.

A kriptopiacok volatilis hetet éltek át, mivel a jelenlegi rally a Bitcoinon túl a kisebb kapitalizációjú eszközökre is kiterjedt.

Ennek hatására az Ethereum díjai a héten 30%-kal emelkedtek, mivel sok kisebb tőkeértékű token esetében megugrott a láncokon belüli kereskedési volumen.


Olvastad már? A legjobb kriptók, amelyek emelkedni fognak a jövő héten- Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Polkadot (DOT), Chainlink (LINK), VeChain (VET)

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!