A legjobb kriptók, amelyek emelkedni fognak a jövő héten- Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Polkadot (DOT), Chainlink (LINK), VeChain (VET)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a növekedés jeleit mutatja, a piaci spektrum jelentős növekedése széleskörű rallyt jelez.

A Bitcoin (BTC) jelentős emelkedésen ment keresztül, és ez a bikás trend más kriptovalutákban is tükröződik, mint például a Solana (SOL), a Polkadot (DOT), a Chainlink (LINK) és a VeChain (VET).

A ScapesMania is láthatóvá teszi tevékenységét, ami arra utal, hogy az új belépők számára lehetőség nyílik arra, hogy megvethessék a lábukat a bővülő piacon.

A piac 1,32 trillió dollárt meghaladó piaci értékelésével nyilvánvaló a digitális eszközök széles köre iránti megnövekedett befektetői érdeklődés.

A piac ilyen mértékű bővülése egészséges kockázatvállalási hajlandóságra és a kriptopiac egészének pozitív kilátásaira utal, beleértve az olyan feltörekvő projekteket is, mint a ScapesMania (MANIA).

Az egész piacra kiterjedő növekedés helyett vannak olyan konkrét projektek, amelyek megelőzik a versenytársakat.

A mai napon az volt a feladatunk, hogy összeállítsunk egy rövid listát azokról az innovatív projektekről, amelyek a közelmúltbeli piaci fellendülés során is kiemelkedtek. Előrejelzésünk szerint ezek az érmék mutatják majd a legnagyobb növekedést a következő héten.

A jövő hét legjobb kripto-nyertesei:

1. A ScapesMania (MANIA) egyedi megközelítésével és sikeres előértékesítésével rést váj magának, ami ígéretes jövőre utal, mivel a tőzsdei bevezetésre készül.
2. A Bitcoin (BTC) fellendülést tapasztalt, de potenciális ellenszéllel néz szembe, a piac szorosan figyeli az ETF-ekkel kapcsolatos híreket, amelyek befolyásolhatják a pályáját.
3. A Solana (SOL) jelentős áremelkedéssel dacolt az esélytelenekkel, és az AWS-szel való integrációja és a hálózati fejlesztések tovább lendíthetik a felemelkedését.
4. A Polkadot (DOT) fokozza a blokklánc-interoperabilitást, a natív tokenje, a DOT pedig központi szerepet játszik a növekvő ökoszisztémájában és jövőbeli kilátásaiban.
5. A Chainlink (LINK) technológiai innovációinak és stratégiai partnerségének köszönhetően jelentős növekedést ért el, és az előrejelzések szerint további felfelé ívelő mozgás várható.
6. A VeChain (VET) kiemelkedik az ellátási láncok kezelése terén, gyakorlati blokklánc-alkalmazásai és stratégiai partnerségei pedig további növekedésre adnak lehetőséget.

ScapesMania (MANIA): Úttörő eredetiség

Míg a nagyobb kriptovaluták volatilitással küzdenek, a ScapesMania szinte garantált 400-500%-os hozamot kínál. Az innovatív projekt jelenleg előértékesítés alatt áll, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosoknak jól megfizethetik a várakozást.

Az előértékesítés több fordulóból áll, a jelenlegi pedig hatalmas, 85%-ot megközelítő kedvezményt kínál a vásárlásra. Ha van olyan pillanat, amikor érdemes bízni a hype-ban, akkor az most van!

kripto

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a pénztárcádtól függetlenül kihasználhatod az ajánlatot.

A ScapesMania-hoz való csatlakozásnak nincs hátránya és rengeteg potenciális nyeresége, még akkor is, ha nincs sok pénzed, amit felhasználhatnál.

Az érme jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel.

A ScapesMania például lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók elkötelezettségét fenntartja, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is részt vegyenek.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a legutóbbi 150 000 dolláros nyereményjáték hozzáadása lehet az utolsó simítás, ami ahhoz szükséges, hogy a korai rajongókból teljes értékű fanatikusok váljanak.

Azoknak, akik még mindig fontolgatják, hogy melyik előértékesítési projektet válasszák, tudniuk kell, hogy a ScapesMania jövőképe rendkívül ambiciózus.

Ez további listázások, fejlesztések és egy olyan egyedi, hiánypótló koncepció fejlesztése formájában valósul meg, amelyet még nem vettek át a kriptoközösségek körében.

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek – ez hosszú távon biztosan sokak számára jelenthet áldást.

A ScapesMania azon a ponton van, ahol a korábbi vásárlók már feltételezhetik, hogy nagyszerű döntést hoztak, és most eljött az ideje azoknak is, akik még nem próbálták ki a projektet.

Szálljon be most, hogy elérje a 400-500%-os vagy talán még magasabb potenciális megtérülést.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez 83%-os kedvezménnyel <<<

Bitcoin (BTC): Navigálás az úton

bitcoin

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli teljesítménye az erőteljesség és a sebezhetőség egyvelege volt. Míg az árfolyam lenyűgöző csúcsokra szökött, a technikai mutatók most egy lehetséges visszaesést jeleznek, a piac szeme az ETF fejleményeire szegeződik.

A Bitcoin (BTC) árfolyama medvés jeleket mutatott, beleértve az eltéréseket és az eladási jeleket a kulcsfontosságú mutatókon.

Ez a technikai elemzés egy lehetséges korrekció felé mutat, a 30 000 dollár körüli kritikus támaszszintekkel.

A Bitcoin (BTC) előrejelzése rövid távon óvatosan medvés, és az ETF hírektől függ, amelyek vagy rallyt indíthatnak el, vagy megerősíthetik a csökkenő tendenciát.

A hosszú távú kilátások továbbra is spekulatívak, mivel olyan jelentős dátumok, mint a 2024. januári ETF-döntés közelednek.

Solana (SOL): Egy új csillag felemelkedése

solana

A piaci kihívások ellenére a Solana (SOL) árfolyama 14 havi csúcsra emelkedett, ami erős befektetői bizalmat és bikás piaci hozzáállást jelez.

A Solana (SOL) lenyűgöző rallye, 80%-os emelkedés az elmúlt hónapban, azt sugallja, hogy hamarosan áttörheti az 50 dolláros szintet, amelyet szilárd támogatás és aktív DeFi kötelezettségvállalás támaszt alá.

Az olyan stratégiai lépésekkel, mint az AWS integráció és a hálózat stabilitásának javítása, a Solana (SOL) megteremti a feltételeket a szélesebb körű elfogadáshoz és a potenciális árnövekedéshez.

Polkadot (DOT): Az interoperabilitás elősegítése

polkadot

A Polkadot (DOT) azzal az egyedülálló ajánlatával tűnik ki, hogy összekapcsolja a különböző blokkláncokat, lehetővé téve a zökkenőmentes láncok közötti átutalásokat.

Ez az interoperabilitás az architektúrájának egyik sarokköve, ami a blokklánc tér meghatározó szereplőjévé teszi.

A natív token, a Polkadot (DOT), amely az irányítást, a stakinget és az új paraláncok összekapcsolását irányítja. Sokoldalú hasznossága a hálózat funkcionalitását és biztonságát támasztja alá.

A Polkadot (DOT) sokoldalú hasznossága vezető projektként pozícionálja. Az összekapcsolt blokklánc-kommunikációra vonatkozó megközelítése megkülönbözteti és előkészíti a jövőbeli terjeszkedésre.

Chainlink (LINK): A valós világ adatainak összekapcsolása

chainlink

A Chainlink (LINK) a kriptopénzek piacán kiemelkedő teljesítményt nyújt, az elmúlt hónapban figyelemre méltó, 25%-os emelkedéssel.

Ez a növekedés nagyrészt robusztus technikai alapjainak és innovatív technológiáinak gyors elfogadásának köszönhető.

A Chainlink (LINK) által létrehozott Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) széles körben elfogadott, jelentős partnerségek és proof-of-concept megvalósítások révén.

A Vodafone Csoporttal és másokkal a CCIP használatával folytatott globális kereskedelemben való együttműködés bizonyítja a benne rejlő lehetőségeket és annak hasznosságát.

A kereskedelmi szakértők jóváhagyásával és technológiai mérföldköveivel a Chainlink (LINK) várhatóan túljut az ellenállási szinteken, és a közeljövőben a 12-15 dolláros tartományt célozza meg.

VeChain (VET): Forradalmasítja az ellátási lánc menedzsmentet

vet

A VeChain (VET) blokklánc megoldása az ellátási láncok menedzselésére a kriptopiacon az 50 legjobb helyezést érte el, ami gyakorlati hasznosságát és iparági elfogadottságát mutatja.

A partnerségek és a valós alkalmazások aláhúzzák a VeChain (VET) növekedési potenciálját, ami meggyőző választássá teszi a gyakorlati blokklánc befektetéseket kereső piaci szereplők számára.

A VeChain (VET) útiterve terjeszkedésre kész, a technológia különböző iparágakhoz való alkalmazkodóképessége pedig kiaknázatlan potenciálra utal, és olyan pályára, amely újraértelmezheti a blokklánc szerepét a globális ellátási láncokban.

Következtetés

A kriptopiac felfelé ívelő pályán van, a széleskörű rali pedig a befektetők egészséges kockázatvállalási hajlandóságát jelzi.

A Bitcoin (BTC) továbbra is a piaci hangulat középpontjában áll, míg a Solana (SOL) legutóbbi csúcspontja erős bizalmat tükröz.

A Polkadot (DOT) interoperabilitása, a Chainlink (LINK) technológiai előrelépései és a VeChain (VET) ellátási lánc dominanciája kiemeli e csúcsversenyzők sokszínű erősségeit.

Mivel egyes érmék bizonytalan jövővel néznek szembe, a ScapesMania növekedési üteme és mutatói az egész kriptovilágban fel kell, hogy hívják fel a figyelmet.

Az előértékesítés szupersztárja potenciálisan nagyon-nagyon boldoggá fogja tenni a támogatókat 500% feletti megtérüléssel és még sok mással.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!