Az Ethereum ár előrejelzése 2024-re, ezek az alternatívák jobbak lesznek, mint az ETH?

-


Vendégbejegyzés


2024-ben az Ethereum (ETH) továbbra is a dinamikus kriptopiac központi figurája marad, 2250 dollár felett kereskedik.

Az Ethereum erős hosszú távú befektetésnek tekinthető, az Ethereum összeolvadása korlátozott azonnali hatással volt az árfolyamára, hangsúlyozva a rövid távú kereskedés és a hosszú távú befektetés közötti különbségtétel fontosságát.

Az Ethereum (ETH) robusztus fundamentumokkal és egy növekvő ökoszisztémával szilárd vételnek számít.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Habár a 2024-re szóló 10.000 dolláros előrejelzés ambiciózus, a 3.300 dolláros határ átlépése jelezheti a cél felé vezető potenciális emelkedés kezdetét.

Az Ethereum (ETH) mellett más kriptovaluták is figyelmet keltenek egyedi tulajdonságaik és a potenciális lehetőségük miatt, hogy megkérdőjelezzék az Ethereum (ETH) dominanciáját a DeFi területen.

Az égető kérdés: vajon ezek az alternatívák 2024-ben felülmúlhatják-e az Ethereumot? Próbáljuk meg kideríteni!

ScapesMania: Páratlan emelkedés a kripto univerzumban

A kriptopénzek rohanó világában a ScapesMania a népszerű tőzsdei platformokon való debütálásra készül, mivel az előértékesítés a februári befejezés felé halad.

A projekt óriási potenciállal rendelkezik a tőzsdei bevezetés utáni jelentős emelkedés szempontjából, és egyre növekvő követői közösséget vonz, akiket számos előny csábít.

Szilárd tőzsdei bevezetés utáni terv

A ScapesMania szakértői csapata aprólékosan kidolgozott egy robusztus, tőzsdei bevezetés utáni marketing stratégiát.

Ez olyan csábító előnyöket tartalmaz, mint a visszavásárlás, a burn, a staking és az akár +102%-os további bónuszok, amelyek célja a token vonzerejének növelése és a hűséges felhasználói bázis megtartása.

Ellentétben a mémérmékkel, amelyek a trendeken és a hype-on alapulva lovagolnak, a ScapesMania jelentős hasznossággal büszkélkedhet.

Ez a praktikusság különbözteti meg, így érdemes megfontolni a kripto rajongók számára, akik olyan projekteket keresnek, amelyek valós alkalmazással és hosszú élettartammal rendelkeznek.

ethereum

Egyedülálló értékteremtés

A ScapesMania nem csak a virágzó alkalmi játékipart használja ki, hanem a DAO irányítás révén a kripto rajongóknak is lehetőséget ad.

A tulajdonosok aktívan részt vesznek a projekt irányításának irányításában azáltal, hogy szavaznak a döntő fontosságú döntésekről, dinamikus és vonzó ökoszisztémát hozva létre.

A ScapesMania víziója magában foglalja a Web3 világának és a szerencsejátékok területének konvergálását, egy olyan kiváló termék bevezetését, amely több fronton is jutalmat ígér.

A ScapesMania a tulajdonosoknak nyújtott bónuszokkal és ösztönzőkkel, valamint a tőzsdei bevezetés utáni várható nyereséggel vonzó és fenntartható vállalkozásként határozza meg magát.

>>> Utolsó napok az elővásárlási kedvezmény biztosítására – cselekedjen most! <<<

Közösségi lelkesedés: Egy növekvő mozgalom

Az innovatív megközelítéssel a ScapesMania több mint 5 400 000 dollárt gyűjtött össze a tömeges hozzájárulásokból, ami jól mutatja a kriptoközösség vonzerejét.

A 20.000 dollárt meghaladó befizetéseket tartalmazó számlákkal rendelkező kriptobálnák is felismerték a ScapesManiát, mint a portfóliójuk értékes kiegészítését.

A ScapesMania támogatói körében érezhető lelkesedés nyilvánvaló, a követők számának heti 12%-os növekedésével.

Cselekedj gyorsan! Az elővásárlási zárás közeleg

Azok számára, akik szeretnék felfedezni a ScapesMania-ban rejlő lehetőségeket, az idő a legfontosabb.

Az előértékesítés hamarosan lezárul, ami arra ösztönzi a kripto rajongókat, hogy gyorsan cselekedjenek, hogy kedvezményes tokeneket biztosítsanak.

ethereum

ethereum

Biztosítsd a nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használd az MBX576 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetsz.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Solana (SOL): Robusztus növekedés és ellenálló képesség a kriptoökoszisztémában

A Solana (SOL) 2024 elejétől kezdve jelentős növekedést és rugalmasságot mutat a kriptoökoszisztémán belül.

A növekedéshez hozzájáruló kulcsfontosságú tényező a Solana blokklánc fejlesztői aktivitásának növekedése.

A jelentések szerint a Solana (SOL) aktív fejlesztőinek száma 2023 negyedik negyedévére 3300-ra ugrott, ami figyelemre méltó 10x-es növekedést mutat 2020 óta.

Ezt a növekedést a fejlesztők megtartásának, tapasztalati szintjüknek és a közösség általános növekedésének tulajdonítják.

A Solana hálózat NFT-projektek, mémérmék és Web3 játékalkalmazások változatos skáláját fejlesztette ki, a DeFi területén pedig figyelemre méltó fejlesztések történtek.

Ami az árfolyamot illeti, a Solana (SOL) jelentős fellendülésnek volt tanúja a 2022 végi 8 dolláros mélypontról, és 2023 végére elérte a 125 dollárt.

Ez a fellendülés egy kisebb visszalépéssel járt 80 dollár körüli szintre, ami potenciális támaszra és jövőbeli emelkedésre utal.

A Solana (SOL) RSI, egy kulcsfontosságú momentummutató, a közelmúltbeli csökkenő tendenciák ellenére rejtett bikás eltérés jeleit mutatta, ami a mögöttes erőt és pozitív rövid távú kilátásokat jelez.

A technikai elemzés potenciális korrekciót jósol, mielőtt a Solana (SOL) újra felfelé ívelő pályára állna, egy olyan mintát követve, amely 75%-os emelkedés lehetőségét sugallja 168 dollár körüli szintre.

Előretekintve, a Solana (SOL) 2024-ben kihívásokra és lehetőségekre egyaránt felkészült.

A hálózat növekedése, amelyet a bővülő fejlesztői bázis és az innovatív funkciók jellemeznek, továbbra is optimizmusra ad okot.

Az új funkciók, például a tokenbővítések várhatóan tovább javítják a platform képességeit.

A kriptopénzvilág eredendő volatilitása azonban egyszerre jelent növekedési kilátásokat és visszaesési kockázatokat.

Elemzők szerint, ha a Solana folytatja jelenlegi pályáját és leküzdi a potenciális kihívásokat, akkor potenciálisan új csúcsokat érhet el, egyesek 200 dollár körüli értékre való emelkedést jósolnak.

Aptos (APT): Navigálás egy volatilis piacon ígéretes hosszú távú kilátásokkal

Az Aptos (APT) viharos időszakot élt át, amelyet egy 2023 októberében kezdődő figyelemre méltó bikafutás jellemez, de kihívásokkal is szembe kell néznie, többek között az elmúlt egy évben bekövetkezett jelentős értékcsökkenéssel.

A piaci helyzetét befolyásoló jelentős tényező volt az Aptos (APT) tokenek jelentős számú kibocsátása 2024 januárjában, ami aggodalmakat keltett a piaci dinamikára gyakorolt hatásával kapcsolatban.

E kihívások ellenére az Aptos (APT) 2023 októberétől a fellendülés jeleit mutatta.

A token árfolyama azonban mind éves szinten, mind az előző 30 napban jelentős mértékben csökkent.

A Relative Strength Index (RSI) és a Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutatók vegyes jeleket mutatnak az Aptos (APT) ármozgására vonatkozóan 2024-ben.

Az RSI, egy kulcsfontosságú momentummutató, azt mutatja, hogy az Aptos (APT) egy kissé semleges zónában van, ami egy tartományhoz kötött ármozgást jelenthet.

Eközben a MACD negatív momentumot jelez, ami óvatos kilátásokat sugall a token árfolyamára vonatkozóan.

Az elemzők azt jósolják, hogy az Aptos (APT) 2024-ben egész évben tartományhoz kötött maradhat, és a jövője nagymértékben függ a szélesebb piaci makrogazdaságtól.

A jövőre nézve az Aptos (APT) egyszerre néz szembe a potenciális növekedéssel és a kihívásokkal.

A szakértői elemzés szerint az Aptos (APT) 2024-ben tartományhoz kötött mozgást fog mutatni, és a piaci makrogazdasági folyamatok befolyásolhatják e tendencia megfordulását.

A közelgő nagyszabású token-feloldások továbbra is a figyelem középpontjában állnak, mivel jelentősen befolyásolhatják a token volumenének és árfolyamának alakulását.

Összességében, míg az Aptos (APT) hosszú távú kilátásai 2024 és 2033 között ígéretesnek tűnnek, a közeljövő óvatosnak tűnik, és valószínűsíthetően folytatódik a volatilitás.

Arbitrum (ARB): A Layer-2 skálázás arénájában egy feltörekvő erő

Az Arbitrum (ARB), az Ethereum egyik figyelemre méltó Layer-2 skálázási megoldása, más kriptovalutákhoz hasonlóan jelentős ingadozásokon ment keresztül.

Minden idők legmagasabb szintjéhez képest visszaesést tapasztalt, ugyanakkor a közelmúltbeli fejlesztések, például a Chainlink Functions integrálása, ígéretes fejleményeket sejtetnek a decentralizált alkalmazások (dApp) fejlesztői számára.

Ez az integráció a Web2 és a Web3 közötti szakadék áthidalásának tekinthető, ami potenciálisan elősegítheti a közösség és az együttműködés növekedését.

Az Arbitrum (ARB) árfolyama 2024-re 1,40 és 3,30 dollár közötti árfolyamsávot prognosztizálnak. Ez az előrejelzés megalapozza a következő évek fokozatos növekedését.

Az olyan technikai mutatókat használó elemzők, mint a Bollinger-sávok, azt sugallják, hogy az Arbitrum (ARB) ármozgása valószínűleg a legtöbbször ezeken a sávokon belül marad, ami bizonyos fokú stabilitást és kisebb volatilitást jelent.

Az Arbitrum (ARB) jövőjét az optimizmus és az óvatosság keverékével látják. Egyes előrejelzések szerint 2033-ra 106,09 dollár lehet a csúcs, ami hosszú távú növekedési pályára utal.

A kriptopiac volatilitása azonban óvatos befektetési stratégiákat indokol.

A legutóbbi árfolyam-akciók az elmúlt hónapban akár 23%-os emelkedést mutatnak, ami kiemeli az Arbitrum (ARB) jelentős értéknövekedési potenciálját.

Optimism (OP): Lendületet kap a Layer-2 környezetben

Az Optimism (OP), egy Layer-2 skálázási megoldás az Ethereum számára.

A platform az elmúlt héten 15,25%-os, az elmúlt hónapban pedig 17,67%-os emelkedést produkált, ami erős növekedési potenciált jelez.

Ezek a trendek arra utalnak, hogy az Optimism ígéretes holding lehet, ha folytatja növekedési pályáját.

Az Optimism 2024-es technikai elemzése 1,56 dolláros minimális árfolyamot és 2,48 dolláros maximális árfolyamot jósol, 3,39 dollár körüli átlagos kereskedési árfolyam mellett.

Az Optimism árfolyama várhatóan ingadozni fog a közeljövőben, az előrejelzések szerint 2024. február 6-ig 3,55 dollár lesz, ami 8,71%-os emelkedést jelent.

Ez a jelenlegi piaci trendek alapján rövid távú növekedési potenciált mutat.

A jövőre nézve az Optimism az előrejelzések szerint növekedési tartományt fog tapasztalni, a 2025-re vonatkozó előrejelzések 3,02 és 4,47 dollár közötti potenciális kereskedési tartományt mutatnak.

2030-ra az ár várhatóan 6,89 és 12,98 dollár között ingadozik, ami jelentős hosszú távú növekedési potenciált jelez.

Ezeket az előrejelzéseket a platform erős fundamentumai és az Ethereum ökoszisztémán belüli folyamatos fejlődési és elfogadási potenciálja alapozza meg.

Ugyanakkor fontos megjegyezni a kriptopiac változékony jellegét és a külső tényezők árprognózisokra gyakorolt hatását.

Polygon (MATIC): A piaci ingadozások közepette erőteljesen feltörekvő

A Polygon (MATIC) az árfolyamcsökkenés ellenére is jelentős szereplője a blokklánciparnak, különösen a felhasználói növekedés és az elfogadás terén.

2023-ban a blokklánciparban a Polygon jelentős szereplőként emelkedett ki, jelentős felhasználói növekedéssel.

A MATIC ára azonban a szélesebb piaci csökkenő tendencia közepette nehezen tudott emelkedni.

A fejlesztői aktivitás és a kereskedési volumen csökkenése tovább fokozta a MATIC előtt álló kihívásokat. Az akadályok ellenére a Polygon 2.0-ra való átállás és a POL bevezetése új lehetőségeket kínálhat a token számára.

A Polygon 2024-re vonatkozó árfolyam-előrejelzése optimista. A szakértők előrejelzése szerint a Polygon (MATIC) minimális ára 1,13 dollár körül lehet, a lehetséges maximális szint pedig elérheti az 1,38 dollárt.

Az átlagos kereskedési ár várhatóan 1,16 dollár körül lesz.

Emellett az elemzés a MATIC esetében egy új bikaciklus kezdetét jelzi.

Az 1,25-1,50 dolláros régióba való emelkedés várható, ami a potenciális növekedést és az értékének helyreállítását tükrözi.

A Polygon (MATIC) jövőjét tekintve az előrejelzések szerint az elkövetkező években jelentős növekedés várható.

Az előrejelzések szerint 2025-re a token 1,83 és 4,33 dollár között fog kereskedni, 1,89 dolláros átlagos kereskedési árral.

A szakértők előrejelzése szerint 2027-re a Polygon ára elérheti a 4,60 és 3,72 dolláros maximális és minimális értéket, 3,83 dolláros átlagos kereskedési ár mellett.

Ezen előrejelzések bikás kilátásokat sugallnak a Polygon számára, amit erős fundamentumai és az Ethereum ökoszisztéma vezető skálázhatósági megoldásaként betöltött szerepe támaszt alá.

Következtetés

A kriptopiac 2024-ben változatos és dinamikus képet mutat, ahol az Ethereum (ETH) megtartja erősségét a DeFi szektorban, miközben a feltörekvő kriptovaluták versenyével kell szembenéznie.

Másrészről az olyan alternatívák, mint a Solana (SOL), az Aptos (APT), az Arbitrum (ARB), az Optimism (OP), a Polygon (MATIC) és a ScapesMania egyre nagyobb teret nyernek egyedi jellemzőikkel és potenciáljukkal, hogy megkérdőjelezzék vagy kiegészítsék az Ethereum (ETH) dominanciáját.

A ScapesMania, egy újonc, megkülönböztető játékkoncepciójával, praktikusságával és sikeres előértékesítésével hívja fel magára a figyelmet.

A ScapesMania felkarolása a népszerű tőzsdéken való elérhetőség előtt lehetőséget nyújthat a tőzsdei bevezetés utáni jelentős hozamra.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!