Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

-

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén.

A ZK finanszírozás első körének elindításával az alapítvány a blokklánc terület kulcsfontosságú szereplőivel lépett partnerségre: Aztec, Polygon, Scroll, Taiko és zkSync.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindegyik partner 150.000 dollárral járult hozzá a közös nyereményalaphoz, így összesen 900.000 dollárnyi, a kezdeményezésre fordított összeg gyűlt össze.

ethereum
Forrás: Ethereum Alapítvány

Az Ethereum Ecosystem Support Program számára újszerű vállalkozásnak számító, példátlan közös támogatási kör célja, hogy a résztvevő L2 megoldások pénzügyi hátterét és széleskörű technikai know-how-ját egyaránt hasznosítani tudja.

A közös cél az Ethereum-hálózat előrelendítése olyan fejlesztések előmozdításával, amelyek újradefiniálhatják a blokklánc skálázhatóságát és adatvédelmét.

A támogatási kezdeményezés fókusza sokrétű, és számos területet céloz meg a Zero-Knowledge területen belül.

Az érdeklődésre számot tartó magas szintű témák a különböző bizonyítási rendszerek és ügyfélmegvalósítások teljesítményének összehasonlító mérésétől a ZK-DSL-ek fejlesztői élményét javító eszközök (DevX) kifejlesztéséig terjednek.

A kezdeményezés célja továbbá, hogy nyilvánosan hozzáférhető viszonyítási pontokat állítson fel a Zero-Knowledge Rollups (ZKR) és a bridge technológiák biztonságára és kockázataira vonatkozóan.

A jelentkezni szándékozók számára az Ethereum Alapítvány konkrét pályázati követelményeket határozott meg.

A pályázatoknak részletes megközelítéssel kell rendelkezniük, beleértve egy átfogó leírást, költségvetést és ütemtervet, valamint csatolniuk kell egy pályázói profilt és egy nyilvános adattárat vagy a közzétett munkára mutató linket.

A kezdeményezéshez egy pályázati sablon szolgál útmutatásul, így a kezdeményezés a fejlesztés különböző fázisaiban lévő projektek széles skálája előtt nyitva áll, a puszta ötletektől a teljesen kidolgozott megoldásokig.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Olyan projektek jogosultak a támogatásra, amelyek összhangban vannak a forduló meghatározott céljaival és kívánságlistájával, nyílt forráskódúak, megengedő licenccel rendelkeznek, és olyan közjavakat biztosítanak, amelyek az Ethereum ZK L2 ökoszisztéma növekedését és fejlődését szolgálják.

Olvastad már? A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!