Az Axie Infinity (AXS) mutatói gyengülést mutatnak

-

A Santiment új adatai szerint az Axie Infinity hálózaton az aktív címek száma jelentősen csökkent.

Ezzel együtt az Axie Infinity hálózatának növekedése is csökkent. Ez arra utalt, hogy az új felhasználók elvesztették az érdeklődést az AXS token iránt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez aggasztó tendenciának tekinthető, mivel az aktív címek számának és a teljes hálózat méretének növekedése kulcsfontosságú bármely dApp és tokenjének elfogadottsága szempontjából.

Forrás: santiment.net

Voltak azonban pozitív jelek is. A Dapp Radar szerint az Axie Infinityn 7,83%-kal nőtt a forgalom, a tranzakciók száma pedig 24,33%-kal emelkedett a hálózaton.

Ez azt jelezte, hogy azok a felhasználók, akik még mindig aktívak voltak a hálózaton, egyre elkötelezettebbek lettek a tranzakciókkal.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Emellett az NFT-gyűjteményének vásárlóinak száma is nőtt. A Crypto Slam szerint 1212-ről 2557-re emelkedett az elmúlt hónapban.

Ez arra utalt, hogy az NFT gyűjtemény egyre népszerűbbé vált a felhasználók körében, és egyre többen érdeklődtek ezen digitális eszközök megvásárlása és birtoklása iránt.

Forrás: dappradar.com

A pozitív jelek ellenére az AXS token állapota riasztó volt.

Annak ellenére, hogy az AXS Binance finanszírozási aránya bullish jövőt jelzett, a nagy címek érdeklődése csökkent.

A Santiment szerint a bálnák érdeklődése az Axie Infinity hálózat iránt az elmúlt hónapban csökkent, annak ellenére, hogy az AXS árai emelkedtek.

Ez annak a jele lehet, hogy a token nagy birtokosai elvesztették a bizalmukat a projektben, és eladták a birtoklásukat. Ha ez a minta folytatódik, sok kisbefektető is érintett lehet.

Forrás: santiment.net

A befektetők számára egy másik aggodalomra ad okot az MVRV arány. Ez nőtt, ahogy a long/short különbség csökkent.

Ez arra utalt, hogy a rövid távú tulajdonosok többsége nyereséggel tartja az AXS-t, és a közeljövőben eladhatják a részesedésüket.

Eközben a TokenUnlocks szerint 63,18 millió dollár értékű új AXS tokenek kerülnek feloldásra.

Ez növelni fogja az AXS kínálatát. Nos, ez negatív hatással lehet az árra, mivel a kínálat növekedése általában a kereslet csökkenéséhez vezet.

Ezen aggodalmak ellenére az AXS token ára a cikk írása idején 11.943 dollár volt, és az elmúlt 24 órában 2.24%-kal csökkent.

Forrás: santiment.net

Olvastad már? Kriptós csalást állítottak le a Fülöp-szigeteken

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!