Az AVAX profitálhat az Avalanche növekvő hálózati aktivitásából?

-

Az Avalanche (AVAX) az elmúlt hónapokban rengeteg felhasználót vonzott a hálózatára. Emiatt a hálózaton zajló tranzakciók száma összességében megnőtt.

Új csúcsokat ér el az aktivitás

Erre mutattak rá a legfrissebb adatok is, amelyek szerint az Avalanche hálózaton a napi tranzakciók 2024-es napi csúcsot értek el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felhasználói bázis növekedése és az Avalanche hálózaton tapasztalható megnövekedett tranzakciós aktivitás olyan pozitív tendenciát jelzett, amely számos hatással lehet a platformra.

Forrás: X

Egyrészt, a megnövekedett elfogadottság arra utal, hogy a felhasználók egyre növekvő közössége értéket talál az Avalanche képességeiben, ami potenciálisan több fejlesztőt és projektet vonz az ökoszisztémához való hozzájáruláshoz.

A felhasználók fokozott elkötelezettségét jelzi a napi tranzakciók megugrása is, ami az Avalanche-hálózat gyakorlatiasságát és hatékonyságát mutatja.

Mivel egyre több felhasználó vesz részt aktívan, ez nemcsak a platform infrastruktúráját érvényesíti, hanem a decentralizált alkalmazások (DApps) és az okos szerződések számára is pozitív környezetet teremt.

Az NFT-k hatást gyakorolnak

Az NFT-k jelentős katalizátorként szolgáltak az Avalanche-hálózat aktivitásának növekedéséhez.

Kiemelendő, hogy a dokyoworld kollekció maradt a vezető NFT, amellyel az Avalance-on kereskedtek, elérve a 90 napos csúcsot, az 5,8 millió dolláros kereskedési volument.

A kereskedési volumen mellett egy másik pozitív tendencia is megfigyelhető volt a Dokyo NFT ökoszisztémában.

Míg a Dokyo NFT-ket birtokló pénztárcák egyedi száma növekedett, ezzel párhuzamosan csökkent az egy pénztárcára jutó Dokyo NFT-k átlagos száma.

Ez a lenyűgöző dinamika az Avalanche NFT gyűjtők egyre növekvő közösségének növekvő érdeklődésére utal, ami tovább növeli a hálózat kiemelkedő szerepét az NFT szektorban.

avax
Forrás: Frosty Metrics

Az AVAX státusza

A cikkírás idején az AVAX 40,02 dolláron kereskedett, és az árfolyama az elmúlt 24 órában 4,9%-kal esett.

Annak ellenére, hogy az AVAX árfolyama esett, az AVAX körüli közösségi forgalom nőtt, ami arra utal, hogy az AVAX token népszerűsége az elmúlt napokban masszívan megnőtt.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A súlyozott hangulat az AVAX token körül szintén megugrott ebben az időszakban. Ez arra utalt, hogy az AVAX körüli pozitív kommentek meghaladták a token körüli negatív kommenteket.

Ez elősegítheti, hogy az AVAX árfolyama a jövőben emelkedjen, annak ellenére, hogy a token a közelmúltban korrekcióval szembesült.

avax
Forrás: Santiment

Olvastad már? Felejtsd el a Cardano-t! Szakértők szerint a Scapesmania lesz a következő nagy kripto!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!