Az Arbitrum új csúcsot ért el a napokban

-

Az Arbitrum, a skálázható Layer 2 Ethereum hálózat egy érdekes folyamatnak lehet tanúja, mivel egy bizonyos „bálna”, akit „0x37bf” címként azonosítottak, jelentős mennyiségű ARB tokeneket halmoz fel.

Ezt a címet mindössze négy nappal ezelőtt hozták létre, és azóta összesen 2,5 millió ARB tokent halmozott fel, ami körülbelül 2,95 millió dollár értékű.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez a bálna azzal kezdte, hogy 1,5 millió ARB tokent (1,76 millió dollár értékben) vett ki a Binance-ról, tokenenként 1,07 dolláros áron.

Mindössze 13 órával ezelőtt ugyanez a tulajdonos újabb egymillió ARB tokent (1,18 millió dollár értékben) vont ki a Binance-ról.

Ennek a felhalmozódásnak az átlagos vételi ára a becslések szerint 1,13 dollár körül lehet tokenenként.

Bár ennek a bálnának a kiléte továbbra is rejtély, aktivitása minden bizonnyal felkeltette az Arbitrum közösség érdeklődését.

Ez egy merész lépés, amely az ARB token volatilitásának időszakában történik. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az Arbitrum a helyi mélypont óta mintegy 20%-kal növelte az értékét, ami további intrikát ad ennek a felhalmozódásnak.

A közelmúlt egyéb fejleményei között az Arbitrum Alapítvány egy sor változtatást jelentett be a közösség által gyakorolt nyomásra válaszul.

Ezek közé tartozik egy ellentmondásos irányítási csomag külön szavazásra bontása és annak biztosítása, hogy az alapítvány „speciális támogatások” programját „ökoszisztéma fejlesztési alapnak” nevezzék át.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az alapítvány továbbá ígéretet tett arra, hogy nagyobb átláthatóságot biztosít a pénzeszközök felhasználása és az alapítvány költségvetése tekintetében.

Azt is megerősítették, hogy rövid távon nem tervezik további tokenek eladását, reagálva a korábbi kritikákra, miszerint több millió dollárnyi ARB-t adtak el működési célokra a közösség beleegyezése nélkül.

Olvastad már? Az USA csődje globális pénzügyi válsághoz vezethet

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!