Az Amerikai választások után ez az AI kripto 1200%-kal megugorhat, és kihívást jelenthet az Avalanche és az Ethena számára.

-


Vendégbejegyzés


A kriptovilág izgatott, mivel az Algotech belép a képbe, és azt ígéri, hogy felrázza az iparágat.

Az Algotech az algoritmikus kereskedés élvonalbeli megközelítésével és egy lenyűgöző előértékesítéssel, amely több mint 6 millió dollárt hozott össze, mind a befektetők, mind a kereskedők figyelmét magára vonzza.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ahogy az USA a választásokra készül, a kriptoközösség arra kíváncsi, hogy az Algotech előretörhet-e, és kihívást jelenthet-e az olyan óriásoknak, mint az Avalanche és az Ethena.

A közelmúltbeli esések ellenére az Avalanche megtartja erős kriptopiaci pozícióját

Az Avalanche (AVAX) a blokklánc világának egyik fő ereje, de a legutóbbi számok vegyes teljesítményt mutatnak.

A Coin98 Analytics szerint az Avalanche díjai és bevételei egyaránt 7,5 millió dollárt értek el 2024 első negyedévében, ami 86%-os csökkenést jelent az előző negyedévhez képest.

Ugyanígy a blokklánc összes bevétele is több mint 80%-kal zuhant.

Ugyanakkor 2023 első negyedévével összehasonlítva az Avalanche rögzített értéke 4x nőtt, ami lenyűgöző éves növekedést mutat.

A hálózati aktivitás összetett történetre utal. Miközben az első negyedévben a napi aktív címek száma átlépte az 54 700-at, ami 23%-os növekedést jelent negyedévről negyedévre, a napi tranzakciók közel 35%-kal csökkentek.

Ez a trend a második negyedévben is folytatódott, és az április 9-i rövid kiugrás után mind az aktív címek, mind a tranzakciók csökkentek.

A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy az AVAX árfolyama 140%-kal nőtt az éves grafikonon.

A jelenleg 36 dolláron kereskedik, és több mint 13 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet, amivel a 12. legnagyobb kriptó.

A legutóbbi esések ellenére az Avalanche általános növekedése és piaci pozíciója félelmetes versenytárssá teszi bármely feltörekvő kriptopénz számára.

Az Ethena meteorikus emelkedése a DeFi ökoszisztémában

Az Ethena mesterséges dollára, az USDe, viharszerűen meghódította a stablecoin piacot.

Mindössze négy hónappal a bevezetése után az USDe kínálata elérte az elképesztő 3 milliárd dollárt, ami jól mutatja a stablecoinok iránti növekvő keresletet és bizalmat a decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztémán belül.

Forrás: X

Ez az eredmény az USDe-t a negyedik legnagyobb stablecoinná tette, megelőzve a First Digital FDUSD-jét.

Az Ethena meteorikus emelkedése azonban olyan szakértők kritikájába ütközött, mint Andre Cronje, aki arra figyelmeztet, hogy az USDe-t a TerraUSD-hez (UST) hasonló összeomlás fenyegeti, mivel perpetual szerződéseket használ és a hozamalapú biztosítékokra támaszkodik.

Ezen aggodalmak ellenére a projekt továbbra is egyre nagyobb teret nyer, mivel az USDe csábító 33,5%-os éves százalékos hozamot (APY) kínál.

Az Ethena sikere a már 200.200 felhasználóval a fedélzeten rávilágít a szintetikus stablecoinok életképességére a DeFi térben, bár figyelembe kell venni a potenciális kockázatokat is.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az Algotech felemelkedésének ideális időzítése a FIT21 törvénnyel

Az Algotech célja, hogy megváltoztassa az algoritmikus kereskedést. A vállalat H100 GPU-kba történő 1,2 millió dolláros stratégiai befektetése okos lépés.

Ennek célja, hogy növelje az AI-motor sebességét, pontosságát és képességeit. Ami az Algotech-et kiemeli a többi közül, az az algoritmikus stratégiák széles skálája.

Az Algotech olyan momentum kereskedési stratégiákat kínál, amelyek kihasználják az ármozgásokat.

Emellett rendelkezik olyan mean reversion stratégiákkal is, amelyek kihasználják a tartományhoz kötött piaci lehetőségeket. A platform rendelkezik kitörési kereskedési és arbitrázs stratégiákkal is.

Ezáltal a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a különböző piaci feltételekből. Az Algotech sokoldalúsága, valamint az átláthatóság és az etikus AI-gyakorlatok iránti elkötelezettsége jelentős befektetői érdeklődést váltott ki.

Az Algotech felemelkedésének időzítése nem is lehetne kedvezőbb. 2024 májusában az amerikai képviselőház elfogadta a 21. század pénzügyi innovációjáról és technológiájáról szóló törvényt (FIT21).

E jogszabály szilárd fogyasztóvédelmet és szabályozási egyértelműséget biztosít a digitális eszközök számára.

Vízválasztó pillanatnak tekinthető az ország digitális eszközök ökoszisztémája számára. Emellett egy nemrégiben végzett Harris-felmérés szerint az amerikaiak 77%-a úgy véli, hogy egy elnökjelöltnek tájékozottan kell viszonyulnia a kriptopénzekhez.

A növekvő politikai elfogadással és szabályozási egyértelműséggel az elemzők az Algotech meteorikus felemelkedését jósolják.

Néhány előrejelzés szerint az ALGT, amely jelenleg 0,08 dolláron van árazva az előértékesítési bónusz szakaszban, a bevezetés után hamarosan nagyon magas szinteket érhet el.

Ez a lehetséges 1200%-os emelkedés igazolná az Algotech innovatív megközelítését.

Az Algotech komoly versenytársként léphetne fel az Avalanche és az Ethena nevű befutott szereplőkkel szemben.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!