Az Algorand fejlesztési lendülete hosszú távon bikás izgalmakat válthat ki

-

Az Algorand a fejlesztési gyorsítósávban halad. A hálózat elszántságot mutatott arra, hogy több fejlesztőt vonzzon magához.

Ez lehet a következő lépés a várható bikafutásra való felkészülésben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Algorand valószínűleg ugyanazt teszi, amit a legtöbb top blokklánchálózat – megpróbál versenyelőnyre szert tenni, és a következő nagy rally során gyarapodni.

Sokan a folyamatos robosztus fejlesztésre támaszkodnak, hogy ezt elérjék. Az Algorand az utóbbi időben agresszíven nyomul ezen az úton.

A hálózat a közelmúltban bejelentette egy videósorozat elindítását, amely a fejlesztőkre összpontosít.

A bejelentés kiemeli az Algorand elkötelezettségét az ökoszisztémán belüli további fejlesztések ösztönzése mellett.

Nos, ez a legjobb módja annak, hogy elősegítsük a dAppok és más projektek létrehozását az ökoszisztémán belül.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az Algorand fejlesztési lökése felturbózhatja az ALGO bikákat?

Különösen az egészséges fejlesztési tevékenység erősítheti a befektetők bizalmát, különösen, ha egészséges piaci feltételek támogatják.

Az Algorand fejlesztési aktivitási mutatója az elmúlt 7 napban emelkedett. A cikk írása idején heti csúcson volt.

Forrás: santiment.net

A Binance finanszírozási rátája szerint a fejlesztési tevékenység megugrása összhangban van a származtatott piac keresletének helyreállásával.

Ez utóbbi az elmúlt két napban visszapattant, miután korábban a második legalacsonyabb heti szintre esett.

Eközben az ALGO azon top coinok között van, amelyek jelentős emelkedést értek el az elmúlt 7 napban.

Teljesítményét különösen segítette, hogy az elmúlt 24 órában a sajtótájékoztató idején egészséges emelkedés volt tapasztalható.

Az érme korábban az elmúlt napokban nehezen küzdötte le az ellenállást a 0,23 dolláros ártartományban.

Az elmúlt 24 órában azonban sikerült átlépnie ezt a szintet, ahogy a piac reagált az amerikai jegybank legutóbbi jelentésére.

A befektetők pozitív reakciója a keddi (március 21.) és a szerdai (március 22.) napokon 17%-os emelkedést eredményezett.

Algorand

Az ALGO lehetséges kitörése a jelenlegi szűk sávból még mindig nem biztos az uralkodó piaci feltételek mellett.

A top coinok, beleértve a Bitcoint is, a sajtó idején eladási nyomás alatt álltak, ami megrövidítheti az Algorand potenciális emelkedését.

Ezen felül az coinszerdán nagy volumen növekedést tapasztalt, ami az eladási nyomás eredménye lehetett.

A súlyozott hangulat március közepe óta egyre gyengül. Ez azt jelenti, hogy több befektetőnek medvés várakozásai vannak.

Forrás: santiment.net

Az újraéledő eladási nyomás meghiúsítja az ALGO legutóbbi kísérleteit, hogy kitörjön a jelenlegi tartományból, legalábbis rövid távon. A következő néhány napban más eredményt hozhat.

zeta

Olvastad már? A Bitzlato felhasználók visszakapják bitcoinjaikat – de csak a felét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

A Bitcoin volatilitás megdöbbentően alacsony szinteket ért el

A kriptopénz szektor szokatlan időszakot él át, amelyet a vezető digitális valuta, a Bitcoin figyelemre méltóan alacsony volatilitása jellemzett. A jellemzően erős árfolyam-ingadozásairól ismert Bitcoin jelenleg...

Kivezeti a készpénzes tranzakciókat az egyik ausztrál nagybank 2024-től

Az ausztrál Macquarie Bank bejelentette, hogy 2024 végére minden készpénzes szolgáltatását felfüggeszti, és a bankfiókjaiban sem lesz mód készpénzes tranzakciókra, teljes mértékben átállnak a digitális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!