Az adatok szerint egyre bullishabb érzelmek veszik körül a binance coin kriptopénzt

-

A LunarCRUSH kutatócsapat szerint hat hónapos magaslatokba emelkedett a binance coin körül uralkodó közösségi aktivitás és bullish érzelem.

A binance coin árfolyama 23 százalékot esett a múlt hónapban az amerikai dollárhoz képest. Míg egy érme ára 20 dollárról 15,26-ra csökkent, addig a bitcoin 20 százalékos veszteséget könyvelhetett el egyazon periódust vizsgálva.

A LunarCRUSH csapata egy Twitter-bejegyzésben számolt be róla, hogy…

…„A binance coin közösségi aktivitása kiugrást mutat ebben a hónapban. A bullish érzelmek és a beszédtémaként való felbukkanása is hat hónapos magasságokba emelkedett.”

Más hozzá hasonló kriptopénz, például az ether szintén hasonló arányban, 20-30%-kal zuhant.

A binance coin azonban a bitcoin mellett továbbra is egyike azon kevés kriptopénzeknek, amely eddigi rekordárfolyamától kevesebb, mint 70%-kal van lejjebb.

Milyen érzelem uralkodik a binance coin körül?

A LunarCRUSH kutatói által használt módszertan alapján a kriptopénzek körüli érzelem mérése elsősorban a közösségi aktivitásból, valamint a kriptofelhasználók beszélgetéseiből történik.

A LunarCRUSH csapata azt mondja:

„A LunarCRUSH-nél gépi tanulást használunk fel, amelyet először betanítunk a bullish és bearish tartalmak megkülönböztetésére. Ez különböztet meg minket a versenytársainktól, akik a módszereiket nem tréningezik kriptospecifikus nyelvre.”

A kutatók által használt elsődleges kritérium attól függ, hogy a kriptopénzek felhasználói hogyan tekintenek az olyan kriptopénzek trendjeire, mint a binance coin.

Az utóbbi hónapokban a Binance jelentős felvásárlásokat hajtott végre, amely a cég nemzetközi terjedését segíti elő. Ilyen volt például az indiai WazirX megszerzése, valamint az orosz rubel támogatásának hozzáadása.

Changpeng Zhao Binance-vezérigazgató a Binance mérföldköveinek múlt heti szemléltetésekor azt mondta, hogy többek között a WazirX akvizíciójának köszönhetően is új fiat kapuk, valamint új tőkeáttételi lehetőségek nyílnak meg:

„Lassan, de biztossan.”

2019 júliusában a Binance szintén kijelentette, hogy 4 százalék juttatást fizet csapatának a binance coin növekedéséből, miközben minden negyedévben BNB-t égetnek a cég bevételein keresztül.

Elárulta:

„A változással továbbra is égetünk BNB-t a Binance negyedéves kereskedési volumenére alapozva. Ezúttal azonban a Binance csapata jutalékot kapott a tokenből. Elkötelezettek vagyunk a Binance-ökoszisztéma építésével kapcsolatban anélkül, hogy az eredeti allokációból szereznénk BNB-t. A csapat először saját tokenjeit égeti el. Az összes 2 400 000 000 amerikai dollárt érő tokenjét.”

Az eszközt körülvevő egyre pozitívabb érzelmek mögött álló tényező lehet a folytonos BNB-égetés, amely jelzi a Binance állandó jövedelmezőégét, valamint a cég azon törekvései, hogy egy szélesebb rétegű befektetőgárda számára is vonzóvá váljanak.

Mit jelent ez árban?

Decemberre fordulva a technikai elemzések is általánosan éles visszavonulást sejtettek a kriptopiacon novemberben, így az eszközosztályt körülvevő komor hangulat továbbra sem oszlik.

Ha a bitcoin árfolyama a kulcsfontosságú támaszszintek alá esik (pl. 7000 dollár), a kereskedők az alternatív kriptopénzek felépülésére számítanak.

Rövid távon vizsgálva, esetleg belépve 2020 első negyedévébe, a nagyobb alternatív kriptopénzek az elvárások szerint inkább fognak alulteljesíteni, főleg ha a bitcoin nem lesz képes erőteljesen felépülni az elkövetkező hetekben.

A binance coin a cikk írásakor a 8. legnagyobb összpiaci értékkel rendelkező kriptopénz. Árfolyama 2,33 százalékot csökkent az elmúlt 24 órában. A BNB piaci kapitalizációja 2,37 milliárd dollár, 24 órás volumene pedig 203 millió dollár. (A CoinMarketCap adatai alapján.)

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!