Avalanche technikai elemzés 03.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

Az Avalanche árelemzése azt ábrázolja, hogy az árfolyam továbbra is oldalazó tendenciát folytat, hogy a 18 dolláros ellenállási pont alatt maradjon.

Az elmúlt 24 órában az AVAX 3 százalékkal esett vissza a 17 dolláros szintre, miután legutóbb március 18.-án a jelenlegi ellenállásnál visszautasították.

Az Avalanche ár továbbra is magas volatilitást mutat a napi grafikonon, és nem alakít ki egyértelmű domináns trendet az elmúlt héten.

A jelenlegi volatilitás mellett az árfolyam vagy a 18 dolláros ellenállás fölé ugorhat, vagy a jelenlegi 16 dolláros támaszszint alá eshet.

Az Avalanche árfolyamelemzése a napos gyertyás grafikonján az árfolyam oldalazó trend kialakulását láthatjuk a 17 dolláros szint körül, ami alacsony piaci értéket jelez.

A kereskedők várni fognak egy egyértelmű trendminta kialakulására, mielőtt lépéseket tennének, míg az ár jelenleg éppen a 9 és 21 napos mozgóátlagok felett marad, a döntő 50 napos exponenciális mozgóátlaggal (EMA) együtt 16,97 dollárnál.

A 24 órás relatív erősségi index (RSI) az árhoz hasonló oldalazó mintázatot alkot, az 50-es érték körül mozog.

Bár ez nem teljesen medvés jelzés, de azt mutatja, hogy az AVAX piacán a jelenlegi tendencia felett nincs mozgás és vásárlói érdeklődés.

A mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) diagram szintén enyhe bikás divergenciát mutat, mivel a trendvonal továbbra is a jelzővonal felett marad.

A napi grafikonon az AVAX esetében még nem alakult ki egyértelmű trend, mivel az elmúlt 24 órában 30 százalékos kereskedési volumenveszteséget regisztráltak.

Avalanche

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!