Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett.

Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt.

Az IntoTheBlock friss adatai azt mutatták, hogy az Avalanche-tulajdonosok több mint 50%-a nyereségben tartotta befektetését.

Konkrétan az adatok azt mutatták, hogy a tulajdonosok mintegy 71%-a nyereséges pozícióban találta magát.

Ez az arány tovább növekedhet, ahogy az árfolyam tovább emelkedik.

Az Avalanche az utóbbi időben több nyereségességet mutatott, mint a Bitcoin és más altcoinok. A napi időkeret grafikonja az elmúlt napokban jelentős emelkedést mutatott a napi árfolyamok tekintetében.

Figyelemre méltó, hogy az AVAX olyan árfolyamszintet ért el, amelyet körülbelül 2022 augusztusa óta nem lehetett megfigyelni. Az írás pillanatában 27,93 dollár körül kereskedett, több mint 2%-os értéknövekedéssel.

A jelenlegi trend az általános piactól való leválást jelzi, ami arra utal, hogy hamarosan a 30 dolláros ársávba emelkedhet.

A Relative Strength Index (RSI), amely e cikk írásakor 80 felett áll, erőteljes bika trendre utal. Emellett egy esetleges közelgő árkorrekcióra is utalhat.

Ahogy az árfolyam tovább emelkedik, valószínűleg több tulajdonos kerülhet nyereséges pozícióba.

A Santiment kereskedési volumenadatai azt mutatták, hogy az Avalanche folyamatosan 1 milliárd dollár feletti volument tartott fenn.

A volumen trendjének elemzése az árral párhuzamos növekedést mutatott, ami egészséges és tartós mozgást mutat.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!