A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

-

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant.

A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének hirtelen csökkenése a BLUR bálnák és intézményi befektetőinek megugró eladási aktivitásának köszönhető.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen a napon összesen 16,85 millió tokent osztottak szét halmozottan, mintegy 8 millió dollár értékben.

A Lookonchain megállapította, hogy a Mandala Capital magántőke cég 2,76 millió BLUR tokent helyezett letétbe 1,4 millió dollár értékben az OKX kriptotőzsdén. Ebből a tranzakcióból a cégnek körülbelül 100.000 dolláros vesztesége keletkezett.

Ezenkívül öt olyan pénztárca, amely BLUR tokeneket kapott a Coinbase Custody-tól, a Wintermute-on keresztül különböző tőzsdéken helyezte el azokat.

Ez a tranzakciósorozat 8,24 millió BLUR tokent érintett, több mint 4,12 millió dollár értékben.

A másik bálna, amely november 15. és 29. között kivonta BLUR-állományának egy részét a Binance-ről, az utolsó két napban visszaküldte azokat a tőzsdére, így 65 000 dolláros veszteséget szenvedett el.

Alacsony az érdeklődés a BLUR birtoklása iránt

Noha a BLUR értéke azóta kisebb felfelé irányuló korrekciót regisztrált, az elmúlt 24 órában látott árfolyam/volumen eltérés arra utalt, hogy a token spot piacán tartósan medvés hangulat uralkodik.

A CoinMarketCap adatai szerint a cikkírás idején az altcoin 0,5024 dolláron cserélt gazdát, ami 2%-os árnövekedést jelentett az elmúlt 24 órában.

Azonban ugyanezen időszakon belül a token kereskedési volumene közel 15%-kal csökkent.

A BLUR árfolyamának és kereskedési volumenének ellentétes irányú mozgása ugyanabban az idősávban medvés divergenciát mutat.

Ez azt jelenti, hogy a befektetők egy kis csoportja vásárolhatja az altcoint, hogy felfelé nyomja az árfolyamát, különösen a bálnák jelentős eladása után. A szélesebb piaci érdeklődés azonban csekély.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BLUR Money Flow Index (MFI) napi grafikonon történő értékelése megerősítette a token iránti alacsony érdeklődést. A cikkírás idején ennek az indikátornak az értéke 29,42 volt, és lefelé irányuló trendben helyezkedett el.

Ezen az értéken a token MFI-je azt jelezte, hogy a BLUR elosztása jelentősen meghaladta a napi kereskedők felhalmozódását.

A BLUR Aroon Up Line (narancssárga) 0%-os értéket mutatott az írás időpontjában, ami azt mutatja, hogy az elmúlt 24 óra 2%-os árfolyam-rali mögött nem állt valódi kereslet a token iránt.

Ezt a mutatót a trend erősségének és a potenciális trendfordulópontok azonosítására használják egy kriptoeszköz ármozgásában.

Ha egy eszköz Aroon Up Line-ja közel van a nullához, akkor az emelkedő trend gyenge. Ez arra is utal, hogy a legutóbbi csúcsot már régen érték el.

Blur

Forrás: TradingView

Olvastad már? A hekkerek jutalmazása rossz precedenst teremthet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!