A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

-

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő.

A Worldcoin Alapítvány közleménye szerint felvázolta a szemléletformáló ökoszisztéma decentralizálására vonatkozó terveit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az alapítvány azt is megjegyezte, hogy 5 millió dolláros támogatást tervez nyújtani azoknak a fejlesztőknek, akik érdekeltek abban, hogy segítsenek neki a hálózat decentralizálásában.

A Worldcoin júliusi indulása nem zajlott problémamentesen. Különböző időpontokban több kormány, valamint adatvédelmi aktivisták megkérdőjelezték a projekt elkötelezettségét a felhasználók magánéletének védelme iránt.

A decentralizáció azt jelenti, hogy a WLD…

A Worldcoin ugyan adott néhány választ, de néhány fél számára nem volt meggyőző.

Ennek hatására néhány kormányzati szerv tiltólistára tette a Worldcoin működését a joghatóságuk területén.

A legutóbbi útiterv azonban olyan elemeket tartalmaz, amelyek azt mutatják, hogy a probléma megoldása érdekében dolgozhat.

A WLD esetében az árfolyam nem tudta visszaszerezni a néhány héttel ezelőtt elért All-Time High (ATH) értékét.

A kriptopénz azonban az utóbbi időben 2 dollár felett maradt. Ami az árfolyamra gyakorolt hatást illeti, bizonytalan volt, hogy a fejlesztésnek lesz-e hatása.

Az új útiterv azonban befolyásolhatja a Worldcoin hálózatának növekedését. A Santiment adatainak elemzése szerint a Worldcoin hálózati növekedése 786-ra csökkent.

Worldcoin

Forrás: Santiment

A hálózatnövekedés a projekttel interakcióba lépő új címek számát méri. Tehát a mérőszám csökkenése azt jelenti, hogy a Worldcoin vonzereje alacsony volt.

Ha azonban a Worldcoin meggyőzi a felhasználókat arról, hogy nem élt vissza az adatokkal, akkor új címek áramolhatnak a hálózatra.

Játékosok, figyeljetek a lehetséges változásokra

A fejlesztői aktivitás egy másik olyan metrika, amelyet befolyásolhat. A fenti grafikon alapján a Worldcoin fejlesztési aktivitása szeptember óta a legalacsonyabb volt.

Ez a visszaesés arra utal, hogy a projekt nem integrált új funkciókat az utóbbi időben.

De a fejlesztőknek járó támogatással pozitív változást láthatunk ebben a metrikában.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A WLD forgalmát is figyelembe vettük.

Ezen íráskor a WLD egynapos forgalma 695.000 volt. Ez a szám jelentős csökkenést jelentett a december 1-jei túrához képest.

A forgalom a tokenhasználat függvénye. Tehát a forgalom csökkenése azt jelenti, hogy kevesebb WLD token vett részt tranzakciókban.

A Weighted Sentiment alapján az on-chain adatok azt mutatták, hogy a Worldcoin körüli megítélés megváltozott.

December 5-én a Weighted Sentiment -0,224 volt. A sajtótájékoztató idején azonban az adatok azt mutatták, hogy a mérőszám most pozitív, 1,139.

Worldcoin

Forrás: Santiment

A Weighted Sentiment érték azt jelenti, hogy a piaci szereplők bikásan állnak a WLD-hez.

Emellett a résztvevők a projekt nagyobb fejleményeit várhatják. Ha a Worldcoin hamarosan megkezdi az ütemterv teljes körű megvalósítását, akkor a WLD árfolyamának iránya megfordulhat.

Olvastad már? Európában terjeszkedik a Robinhood

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!