Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) újratesztelt egy fontos Fibonacci retracement szintet, és felfelé vette az irányt az árfolyamgrafikonon.

Ez azt jelentette, hogy a bikák kerültek fölénybe, és a 30 dollárig való elmozdulás következik. Az Avalanche az NFT értékesítési volumenében is jelentős emelkedést tapasztalt.

A Dokyo kollekció 1,4 millió dollárt meghaladó volument regisztrált, és az Avalanche-t az elmúlt három hónap legmagasabb NFT értékesítési volumenére emelte. Az ármozgással együtt az eszközbe vetett bizalom is magas volt.

A 19 és 20,7 dollár közötti zónát zöld színnel jelöltem ki, mivel ez egy korábbi ellenállási zóna volt.

November közepén támogatássá változott, de némi volatilitás várható volt ezen a zónán belül, mivel az alacsonyabb időkereteken valószínűleg likviditást kereső mozgások várhatóak.

Egy ilyen esés november 21-én történt, de a csökkenés a 61,8%-os Fibonacci-retracement szint újratesztelése volt. Azóta az AVAX a 20 dolláros szint fölé emelkedett.

Ezért az egynapos grafikonon látható árfolyam-akció alapján a kereskedőknek jó okuk van azt hinni, hogy a 24,6 dollárig történő elmozdulás készülődött.

Az RSI az elmúlt két hétben lelassult, ami gyengült bikás lendületet mutat. A piac szerkezete azonban továbbra is bikás maradt.

Ráadásul az On-Balance Volume nem látott jelentős csökkenést, ami arra utal, hogy az eladási volumen nem volt domináns.

A likvidációs szintek hőtérképének elemzése azt mutatta, hogy a 18,7 és 23,1 dollár a következő érdekes terület.

Ezeknél volt a legtöbb becsült likvidáció, de a közelmúltbeli ármozgásokat figyelembe véve a 18,7 dollárig valószínűtlen volt a csökkenés. A 23-24 dolláros zóna fölött a becsült likvidálások elenyésznek.

Emellett a 22 dolláros szint 2022 szeptembere óta ellenállásként szolgál. Ezért az e szintek feletti elmozdulás erős bikás szándékot jelzett.

A következő kiemelkedő ellenállás 30,8 dollárnál volt, a 24 és 30 dollár között pedig alig volt említésre méltó ellenállási szint.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!