Avalanche (AVAX) technikai elemzés 11.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) az elmúlt két hétben nagy nyereséget könyvelhetett el a token árfolyamgrafikonján.

Az Avalanche képes volt megvédeni a korábbi tartományi mélypontokat, és most a 11 dolláros szintet megfordította támogatásra.

A SnowTrace leállásának híre az Etherscan által működtetett explorer szolgáltatás leállítása azt jelentette, hogy a felhasználóknak lépéseket kell tenniük az alternatív eszközökre való áttérésre.

Az Avalanche egyik projektje, a Stars Arena szintén a hírek közé került, miután bejelentették, hogy a vezérigazgatójuk lemondott.

Ez egy október 7-i hackert követően történt, amely közel 3 millió dolláros veszteséget okozott.

Az AVAX a korábbi ellenállás pozitív reakciója után magasabbra fog futni.

Az AVAX augusztus vége óta egy 8, 72 dollár és 10,92 dollár közötti tartományon belül (narancssárga) kereskedett.

Az elmúlt két hétben ennek a tartománynak a 8,7 dolláros mélypontját ismét tesztelték és megvédték.

Ez, valamint a Bitcoin (BTC) 26,700 dollárról induló rallyja adta meg a lendületet ahhoz, hogy az árak átvitorlázzanak a 11 dolláros ellenálláson.

A cikk írásakor a piac szerkezete az egynapos grafikonon bikás volt. Az RSI 66-os értékkel tükrözte, hogy a felfelé irányuló lendület szilárd.

Az OBV is erősen felfelé tendált az elmúlt két hétben, ami nagy vételi volument jelzett.

A kitörés magas kereskedési volumen mellett történt. Emellett a 11 és a 11,6 dolláros szinteket újra tesztelték, mint támaszt az alacsonyabb időkeretekben.

Ez azt jelezte, hogy az AVAX valószínűleg a 13,9 dollárnál lévő következő nagyobb ellenállásig, és esetleg feljebb fog haladni.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!