Avalanche (AVAX) technikai elemzés 09.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) néhány órával a cikk megjelenése előtt a 10 dolláros támaszszint alá csúszott.

Egy múlt heti jelentés kiemelte az erős medvés előjelet az napos grafikonon, és ez a kilátás azóta sem változott.

Az alsó időkeret árfolyammozgása azt mutatta, hogy az eladási nyomás erősödik. A 10 dolláros lélektani támasz, amely technikai szempontból is jelentős volt az elmúlt egy évben, áttörésre került.

Nem volt jó időszak Avalanche bikának lenni. A napi és a 4 órás időkeretben a piac szerkezete medvés volt.

A 4 órás grafikonon egy bikás megbízási blokkot mutatott a 10 dolláros szinten, de mivel ezt az elmúlt órákban áttörték, ez egy medvés letörőre váltott.

A piros doboz azt mutatta, hogy a 9,77 és 10,06 dollár közötti szint újratesztelése és elutasítása ideális shortolási lehetőséget kínálna.

A 10,2 dolláros szint feletti mozgás érvénytelenítené a bemutatott medvés ötletet. Délen a 8,59 dollár volt a célpont, amelynek elérésére nagy a valószínűsége.

Ez jelentette a 23,6%-os Fibonacci kiterjesztési szintet dél felé, a szinteket a júniusi és júliusi 10 dollárról 15,97 dollárra történő rally alapján rajzolták ki.

Az RSI a semleges 50 alatt volt, és a piaci struktúrával összhangban volt a lendületes oldalról.

Az OBV augusztus 29-én egy kiugrást tapasztalt, de visszavonta ezeket a nyereségeket, ami azt mutatta, hogy a bikák nem tudták fenntartani a nyomást.

AvalancheFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!