Avalanche (AVAX) technikai elemzés 07.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) hosszú távú fellendülése távolinak tűnik, mivel az árfolyam határozottan a márciusi mélypont és a közelmúltbeli alacsonyabb csúcs alatt van.

Az AVAX az áprilisi 21,56 dolláros árfolyamról június közepén 10 dolláros mélypontra süllyedt lefele.

A június közepi fellendülés a márciusi 13,89 dolláros mélypont alatt tántorodott el, ami megakadályozta, hogy az AVAX átlépje a 14 dolláros szintet.

Egy nemrégiben készült jelentés megállapította, hogy az Avalanche napi aktivitása megugrott, a Trader Joe és a Benqi, a fő hajtóerők között.

Azonban egy ilyen lenyűgöző fétis nem volt erős lökést az AVAX számára, hogy átlépje a 14 dollárt.

A 4 órás és a napi piaci struktúrák határozottan medvések voltak, kiemelve az eladók előnyét, ha a kulcsfontosságú ellenállás találkozik.

Ebben az esetben a kulcsfontosságú ellenállás a 13,9 dolláros márciusi mélypont – valamivel a közelmúltbeli alacsonyabb csúcs felett.

Összességében az AVAX április közepe óta alacsonyabb mélypontokat jegyzett, ami erős csökkenő tendenciát jelez.

Ugyanebben az időszakban az RSI a semleges pozíció alatt vagy csak kevéssel felette maradt, mielőtt alacsonyabb tartományokba vonult volna vissza.

Ez azt jelzi, hogy a vételi nyomás visszafogott maradt ebben az időszakban.

A cikk írásakor az RSI a semleges szint mentén lebegett. Az MFI azonban átlépte a középső szintet – ami arra utal, hogy a közelmúltbeli vásárlási nyomás enyhült, miközben a volumen jelentős volt. A CMF szintén a nulla pont felett volt – pozitív tőkebeáramlás.

Így az AVAX 12,1 dollár – 13,9 dollár közötti tartomány kialakulása az elkövetkező napokban meghosszabbodhat, hacsak a BTC nem vesz egyértelmű irányt.

Egy bikás vagy medvés kitörés érvényteleníti a semleges tézist. Felfelé a 15,5 dollár lesz a közvetlen cél, míg lefelé a 10 és 11 dollár a kulcsfontosságú támaszok, amelyekre figyelni kell.

Avalanche

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!