Avalanche (AVAX) technikai elemzés 03.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az elmúlt 24 órában az Avalanche (AVAX) árfolyama 13,13%-kal emelkedett, mivel átlépte az 50 dolláros mérföldkövet.

Az altcoin értéke azonban nem csak úgy, néhány mögöttes tényező nélkül jutott el odáig.

Az IntoTheBlock szerint a nagy tranzakciós volumen megugrása befolyásolta az áremelkedést.

A kriptoinformációs platform egy bejegyzésben megemlítette, hogy a volumen március 11-én elérte a 329 millió dollárt.

Azt is megjegyezték, hogy ez volt az a legmagasabb összeg, amit a kriptopénz 2023 decembere óta elért. A nagy volumen ugyan nem garancia arra, hogy az árfolyam emelkedni fog, de az AVAX esetében ez másképp volt.

Nemcsak a nagy tulajdonosok aktivitása nőtt, az AVAX inkább vételi nyomást tapasztalt, mint a kiirtását. Ha ez a közeljövőben folytatódik, akkor lehetséges, hogy a kriptopénz árfolyama megduplázódik.

Azonban fontos megjegyezni, hogy ez a jóslat nem csak úgy légből kapott lenne. Így felmértem a lehetőséget technikai szempontból.

A 4 órás elemzés alapján az AVAX március 12-én eredetileg 57 dolláron kopogtatott. A kulcsfontosságú ellenállás áttörésére tett kísérlet azonban kudarcot vallott.

A cikkírás idején a bikák megpróbálták újratesztelni a régiót. A régió feletti sikeres zárás az AVAX-ot 59,92 dollárig küldheti.

De ha ismét elutasítás következik be, a token ára a 47,53 dolláros támaszig csökkenhet. Előzőleg a Relative Strength Index (RSI) elérte a overbough régiót. A zóna elérésekor az olvasás csökkent, ami az AVAX ‘árfolyamának csökkenését okozta.

Ha az oszcillátor továbbra is csökken, akkor az AVAX elveszítheti a kapaszkodót az 50 dolláron.

Az Exponenciális mozgóátlag (EMA) azonban más jeleket jelzett. Például a 20-as EMA (kék) átlépte az 50-es EMA-t (sárga).

Egy ilyen pozíció azt jelenti, hogy a bikás trend még nem ért véget. Mindaddig, amíg az árfolyam nem esik 45,89 dollár alá, az AVAX visszapattanhat.

Emellett a Funding Rate pozitív volt, ami azt jelzi, hogy az ár az ellenállásba kulcsolhat és áttörheti a területet.

Ami a likvidálási szinteket illeti, észrevettem, hogy a kereskedők étvágya a magas kockázatú pozícióra 57 dollárnál és afelett volt.

Ez a fajta piaci állapot lehetséges visszafordulásra utal, mivel az ár nehezen tudna bikás előjelet kialakítani.

Ha ez a körülmény nem változik, az AVAX árfolyama 50 dollár alá eshet. Továbbá, a Cumulative Liquidation Levels Delta (CLLD) posztizív volt, ami enyhén medvés előfeszítést eredményez.

Erősen medvés helyzetben a kriptopénz árfolyama akár 45 dollárig is csökkenhet. Azonban ez nem jelenti azt, hogy az érték nem érheti el a három számjegyű értéket.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!