Arbitrum technikai elemzés 05.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Arbitrum

Az Arbitrum árelemzése azt tárja fel, hogy az ARB kriptopénz az elmúlt 24 órában lefelé mutat, az MA200 alá tört 1,33 dollárnál, és tokenenként 1,30 dollárig süllyedt.

A medvék uralták a piacot, és az ARB árfolyamát a napon belüli 1,36 dolláros csúcsról 1,30 dolláros mélypontra csökkentették.

A piaci hangulat medvés, és a napi grafikon azt jelzi, hogy a medvék valószínűleg továbbra is uralni fogják a piacot, hacsak a bikáknak nem sikerül az árfolyamot az 1,33 dolláros MA200 fölé nyomni.

Ha az ARB ezen a szinten túl tud emelkedni, az felfelé mutató tendenciát jelezhet, ha azonban nem sikerül áttörnie ezt a szintet, akkor további csökkenő tendencia valószínűsíthető.

Az Arbitrum árelemzése azt mutatja, hogy egy medvés trend van érvényben, és a medvék a kulcsfontosságú támaszszint alá akarnak törni, ami 1,30 dolláros szinten van tokenenként.

A MACD, az RSI és az Ichimoku felhő mind további lefelé irányuló lendületet jelez, hacsak a bikák nem tudják az árakat az 1,33 dolláros MA200 fölé nyomni.

Ha az ARB/USD nem tud e szint fölé törni, akkor a további csökkenő tendencia a következő kulcsfontosságú támaszszint, az 1,27 dolláros szint felé viheti a tokent.

Az e szint alatti mozgás nagyon medvés lenne, és hosszú távú csökkenő tendenciát jelezne a piacon.

Másrészt, ha a bikák az MA200 fölé tudják nyomni az árakat, akkor az Arbitrum rövid távú emelkedő tendenciát láthat, ahogy az ARB/USD a következő kulcsfontosságú ellenállás felé tart, ami 1,36 dollár van.

A heti Relatív Erősség Index 60 felett tartózkodik, ami azt jelzi, hogy a piac még mindig egészséges.

Ha azonban az ARB/USD továbbra is csökken, akkor az RSI néhány napon belül 50 alá süllyedhet, és általános csökkenő piaci hangulatot jelezhet.

Az ARB/USD kulcsfontosságú támasza a 0,236-os Fibonacci-retracement szintnél, 1,30 dollárnál alakult ki, és e szint áttörése további csökkenő tendenciát jelez a piacon.

Ha az ARB/USD-nek sikerül e szint felett maradnia, akkor a bikák felfelé nyomhatják az árakat az 50 napos mozgóátlag felé, az 1,33 dolláros árfolyam felé.

A 4 órás grafikonon egy medvés pennant formálódik, ami azt jelzi, hogy a közeljövőben további lefelé irányuló lendület várható, hacsak a bikák nem tudják az árakat a kulcsfontosságú ellenállási szint fölé nyomni 1,33 dollárról.

Arbitrum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!