Anthony Scaramucci az FTX tőzsde bizonytalan jövőjéről nyilatkozott

-

A SkyBridge Capital alapítója, Anthony Scaramucci beszélt az összeomlott FTX tőzsde bizonytalan jövőjéről.

A Consensus 2023 konferencián Scaramucci azt mondta, kétséges, hogy az FTX tőzsde újraéled.

A vállalat jövőjét illetően több lehetséges opció közül az egyik a tőzsde újraindítása volt.

John J. Ray III, a vállalat új vezérigazgatója mérlegelte, hogy újraindítsák-e az FTX-et, és a jelenlegi vezetés várhatóan a második negyedévben dönt.

Az FTX ügyvédei azonban figyelmeztettek, hogy bármilyen újraindítás jelentős mennyiségű tőkét igényelne.

Emellett belső vita folyik arról, hogy a tőke az FTX vagyonából vagy egy harmadik féltől származzon.

Mindezek ismeretében Scaramucci személy szerint személyesen úgy véli, hogy az FTX talpra állása továbbra is valószínűtlen.

Azt látja, hogy a technológiát eladhatják, és hogy lehet, hogy lesz egy új márkanév, de nem látja, hogyan lehetne az FTX-et visszahozni.

Az FTX.US egykori elnöke elzárkózik a visszatéréstől

Az FTX, az egykor 32 milliárd dolláros értékeléssel vezető kriptopénz tőzsde, 2022 novemberében összeomlott.

Az FTX US egykori elnöke, Brett Harrison elzárkózott a visszatérés gondolatától, mivel a tőzsde újraindítását fontolgatják a jövőben.

Harrison úgy véli, hogy bár a tőzsde technológiájának egy részének megmentése előnyös lehet, de nem biztos, hogy az FTX neve alatt történne.

Azzal egyetért, hogy a technológia és a szellemi tulajdon eladása egy másik vállalkozásnak, amely a tőzsdét irányítaná, „komoly vállalkozás” lenne.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az FTX ügyvédei egy nemrégiben tartott áprilisi bírósági meghallgatáson utaltak arra, hogy a megszűnt tőzsdétől 7,3 milliárd dollárnyi likvid eszköz visszaszerzésére lehet számítani, ami a januári 1,9 milliárd dolláros összeghez képest növekedést jelent.

Kijelentették azonban, hogy az FTX még mindig messze van a tőkeelosztástól.

zeta

Olvastad már? Michael Saylor szerint Argentínának a bitcoinra van szüksége

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!