Anthony Scaramucci az FTX tőzsde bizonytalan jövőjéről nyilatkozott

-

A SkyBridge Capital alapítója, Anthony Scaramucci beszélt az összeomlott FTX tőzsde bizonytalan jövőjéről.

A Consensus 2023 konferencián Scaramucci azt mondta, kétséges, hogy az FTX tőzsde újraéled.

A vállalat jövőjét illetően több lehetséges opció közül az egyik a tőzsde újraindítása volt.

John J. Ray III, a vállalat új vezérigazgatója mérlegelte, hogy újraindítsák-e az FTX-et, és a jelenlegi vezetés várhatóan a második negyedévben dönt.

Az FTX ügyvédei azonban figyelmeztettek, hogy bármilyen újraindítás jelentős mennyiségű tőkét igényelne.

Emellett belső vita folyik arról, hogy a tőke az FTX vagyonából vagy egy harmadik féltől származzon.

Mindezek ismeretében Scaramucci személy szerint személyesen úgy véli, hogy az FTX talpra állása továbbra is valószínűtlen.

Azt látja, hogy a technológiát eladhatják, és hogy lehet, hogy lesz egy új márkanév, de nem látja, hogyan lehetne az FTX-et visszahozni.

Az FTX.US egykori elnöke elzárkózik a visszatéréstől

Az FTX, az egykor 32 milliárd dolláros értékeléssel vezető kriptopénz tőzsde, 2022 novemberében összeomlott.

Az FTX US egykori elnöke, Brett Harrison elzárkózott a visszatérés gondolatától, mivel a tőzsde újraindítását fontolgatják a jövőben.

Harrison úgy véli, hogy bár a tőzsde technológiájának egy részének megmentése előnyös lehet, de nem biztos, hogy az FTX neve alatt történne.

Azzal egyetért, hogy a technológia és a szellemi tulajdon eladása egy másik vállalkozásnak, amely a tőzsdét irányítaná, „komoly vállalkozás” lenne.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az FTX ügyvédei egy nemrégiben tartott áprilisi bírósági meghallgatáson utaltak arra, hogy a megszűnt tőzsdétől 7,3 milliárd dollárnyi likvid eszköz visszaszerzésére lehet számítani, ami a januári 1,9 milliárd dolláros összeghez képest növekedést jelent.

Kijelentették azonban, hogy az FTX még mindig messze van a tőkeelosztástól.

zeta

Olvastad már? Michael Saylor szerint Argentínának a bitcoinra van szüksége

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!