Altcoinok, amelyekkel milli√≥kat kereshetsz ūüöÄ Val√≥di 100x lehetŇĎs√©g

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin blokkjutalmának felére csökkenése izgalmat kelt a kriptoközösségben.

T√∂bben √ļgy v√©lik, hogy ez hatalmas √©rt√©kn√∂veked√©st ind√≠that el, ami ak√°r 200.000 doll√°ros cs√ļcsokat is el√©rhet.


Kriptovalut√°t venn√©l vagy eladn√°l? Pr√≥b√°ld ki a CoinCharlie-t, Magyarorsz√°g leg√ļjabb kriptov√°lt√≥j√°t!


Az optimista elŇĎrejelz√©sek k√∂zepette a figyelem az alternat√≠v kriptovalut√°k fel√© is fordul.

A lenyŇĪg√∂zŇĎ nyeres√©get √≠g√©rŇĎ altcoinok vonzz√°k azokat a befektetŇĎket, akik a k√∂vetkezŇĎ nagy lehetŇĎs√©get keresik, amely sokszoros√°ra n√∂velheti a befektet√©s√ľket.

A BlastUP v√≠rusk√©nt terjed, 3 milli√≥ doll√°rt gyŇĪjtve mind√∂ssze egy h√≥nap alatt

A BlastUP, a Blast elsŇĎsz√°m√ļ launchpadja nemr√©g hull√°mokat vert a kriptovil√°gban a lenyŇĪg√∂zŇĎ deb√ľt√°l√°s√°val: mind√∂ssze egy h√≥nap alatt 3 milli√≥ doll√°rt gyŇĪjt√∂tt √∂ssze.

Sok okos befektetŇĎ igyekszik BlastUP tokeneket v√°s√°rolni, mielŇĎtt az √©rt√©k√ľk az egekbe sz√∂kne.

altcoin

A BlastUP tokenek birtokosai sz√°mos kiv√°lts√°got √©lvezhetnek, t√∂bbek k√∂z√∂tt az airdropban val√≥ r√©szv√©telt, az IDO-kban val√≥ r√©szv√©tel√©rt j√°r√≥ exkluz√≠v hŇĪs√©gjutalmakat, valamint a stakingen kereszt√ľl kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovil√°g mezŇĎny√©bŇĎl. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokkl√°nca √°ltal t√°mogatott Blast val√≥di hasznoss√°got k√≠n√°l a DApp-v√°llalkoz√°sok ind√≠t√≥alapjak√©nt.

A BlastUP mott√≥ja a Gyorsabban nŇĎj, t√∂bbet keress, a BlastUP elk√∂telezett a blokkl√°nc startupok siker√©nek elŇĎmozd√≠t√°sa mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt r√©sz√©v√© v√°lik, amely arra k√©sz√ľl, hogy a k√∂vetkezŇĎ nagy dolog legyen ebben a bikafut√°sban.

>> V√°s√°rolj BlastUP tokeneket, mielŇĎtt az egekbe sz√∂knek <<

A NEAR protokoll árfolyam-emelkedése és piaci kockázatok

A NEAR Protocol lenyŇĪg√∂zŇĎ n√∂veked√©st mutatott: egy h√≥nap alatt 110,35%-os √°rn√∂veked√©st, hat h√≥nap alatt pedig 601,20%-os ugr√°st produk√°lt.

Figyelembe v√©ve a 20,69 doll√°ros t√∂rt√©nelmi cs√ļcsot √©s a jelenlegi 7,29 doll√°ros √°rat, ez a digit√°lis eszk√∂z a gyors emelked√©se miatt k√©pes figyelmet √©s befektet√©seket vonzani.

Ha folytat√≥dik a n√∂veked√©si trend, akkor a 4,49 doll√°ros legk√∂zelebbi ellen√°ll√°si szint, sŇĎt az 5,11 doll√°ros m√°sodik ellen√°ll√°s √°tt√∂r√©se is gyorsan megt√∂rt√©nhet.

Ugyanakkor, mivel az elm√ļlt 10 √©s 100 nap √°tlag√°rai 6,98 doll√°r, illetve 4,17 doll√°r, n√©mi visszal√©p√©s t√∂rt√©nhet, √©s az √°rak az elk√∂vetkezŇĎ hetekben ezen √°tlagok k√∂r√ľl stabiliz√°l√≥dhatnak.

A másik oldalon a digitális eszközök piacán is vannak kockázatok, és ez alól a NEAR sem kivétel a bikás trend ellenére.

A jelenlegi √°r jelentŇĎsen magasabb mind a 10 napos, mind a 100 napos mozg√≥√°tlagn√°l (SMA), ami potenci√°lis t√ļl√©rt√©kelts√©gre utal.

Ha korrekci√≥ t√∂rt√©nik, a 2,97 √©s 2,07 doll√°ros t√°maszszintek biztons√°gi h√°l√≥k√©nt szolg√°lhatnak. Hossz√ļt√°von az aggaszt√≥ mutat√≥k, mint p√©ld√°ul a MACD √°ltal kiadott „Elad√°s” javaslata azt jelentheti, hogy az √°rak nem biztos, hogy kitartanak.

Az RSI √©s a Stochastic semleges √°ll√°spontja bizonytalans√°got sugall. Mivel a trendek gyorsan megfordulhatnak ezen a volatilis piacon, a befektetŇĎknek szorosan figyelemmel kell k√≠s√©rni√ľk az esetleges elmozdul√°sokat.

A Render tŇĎzsdei √°llom√°nya megugrik, hossz√ļ t√°v√ļ n√∂veked√©si potenci√°l

A 65,33%-os egyhavi erŇĎs emelked√©s √©s a 685,15%-os elk√©pesztŇĎ hathavi emelked√©s √©l√©nk k√©pet fest a Render n√∂veked√©si potenci√°lj√°r√≥l.

A jelenlegi √°rfolyam 11,29 doll√°ron √°ll, meghaladja a legk√∂zelebbi ellen√°ll√°si szintet, a 9,12 doll√°ros szintet, √©s a 10,72 doll√°ros m√°sodik ellen√°ll√°s fel√© tart, √≠gy van egy olyan lend√ľlet, amely m√©g magasabbra tolhatja az √°rakat.

A 13,75 doll√°ros t√∂rt√©nelmi cs√ļcs azt jelzi, hogy van m√©g hely a n√∂veked√©sre, de figyelni kell a visszal√©p√©sekre, k√ľl√∂n√∂sen mivel a legk√∂zelebbi √©s a m√°sodik t√°maszszint 5,09 √©s 2,66 doll√°rn√°l van.

A 10 napos √©s 100 napos mozg√≥√°tlag-mutat√≥k v√©teli jelei alapj√°n r√∂vid t√°v√ļ bel√©p√©si pontok alakulhatnak ki, ami √≥vatosan bullish kil√°t√°sokat sugall.

A hossz√ļ t√°v√ļ lehetŇĎs√©gek √≠g√©retesnek tŇĪnnek, mivel az √°rfolyam jelentŇĎsen meghaladta a 6,35 doll√°ros 100 napos egyszerŇĪ mozg√≥√°tlagot, ami szil√°rd emelkedŇĎ tendenci√°t jelez.

A MACD elad√°si jelz√©se azonban √©bers√©gre int, ami az elŇĎtt√ľnk √°ll√≥ lehets√©ges visszah√ļz√≥d√°sokra vagy konszolid√°ci√≥kra utal.

A jelenlegi √°rszint, amely mindk√©t t√°maszhat√°r felett van, erŇĎs poz√≠ci√≥t sugall, azonban a piaci felt√©telek gyorsan v√°ltozhatnak.

Az Optimism növekedési kilátásai az ellenállási szintek közepette

Az elm√ļlt hat h√≥napban az Optimism lenyŇĪg√∂zŇĎ n√∂veked√©st mutatott, t√∂bb mint 191%-kal emelkedett.

A jelenlegi árfolyama 3,69 dolláron áll, éppen a legközelebbi, 4,32 dolláros ellenállási szint alatt.

Amennyiben a pozit√≠v lend√ľlet folytat√≥dik, az √°rfolyam nem csak ezt a szintet t√°madhatja meg, hanem potenci√°lisan tesztelheti a 4,95 doll√°ros m√°sodik ellen√°ll√°st is, amely k√∂zel van a 4,87 doll√°ros t√∂rt√©nelmi cs√ļcshoz.

A 3,58-3,59 doll√°r k√∂r√ľl lebegŇĎ 10 √©s 100 napos mozg√≥√°tlagok stabil b√°zist jeleznek, ami val√≥sz√≠nŇĪleg elegendŇĎ t√°maszt ny√ļjt az √°rfolyamnak ahhoz, hogy r√∂vid t√°von emelkedjen.

M√°sr√©szrŇĎl az elm√ļlt h√≥napban bek√∂vetkezett enyhe, 0,58%-os cs√∂kken√©s azt sugallja, hogy az esetleges visszaes√©ssel is sz√°molnunk kell.

A legk√∂zelebbi 2,95 doll√°ros √©s a tov√°bbi 2,20 doll√°ros t√°maszszint a piaci felt√©telek roml√°sa eset√©n l√©phet mŇĪk√∂d√©sbe, ami r√∂vid t√°v√ļ kock√°zatokat t√ľkr√∂z.

Az Ondo értéke 27-szeres növekedést mutat hat hónap alatt

Az Ondo jelentŇĎs emelked√©st mutatott az elm√ļlt h√≥napban, t√∂bb mint k√©tszeres√©re n√∂velve √©rt√©k√©t.

Hat h√≥napra visszatekintve a n√∂veked√©s m√©g lenyŇĪg√∂zŇĎbb, t√∂bb mint 27-szeres√©re nŇĎtt.

A jelenlegi 0,88 doll√°ros √°rfolyam magasabb, mint a legut√≥bbi 10 napos √°tlag 0,73 doll√°r, ami erŇĎs r√∂vid t√°v√ļ lend√ľletet mutat.

Ha ez a trend folytat√≥dik, a k√∂vetkezŇĎ c√©lpont a legk√∂zelebbi ellen√°ll√°s lehet 0,55 doll√°rn√°l, √©s azon t√ļl a m√°sodik ellen√°ll√°s 0,66 doll√°rn√°l.

Az ilyen n√∂veked√©st azonban gyakran korrekci√≥k k√∂vethetik, k√ľl√∂n√∂sen, ha az √°rak t√ļl gyorsan √©s t√ļl hamar emelkednek.

A befektetŇĎknek √©rdemes szem elŇĎtt tartaniuk a legk√∂zelebbi t√°maszszintet 0,26 doll√°rn√°l √©s a m√°sodik t√°maszszintet 0,08 doll√°rn√°l, amelyek akkor j√∂hetnek sz√≥ba, ha visszaes√©s k√∂vetkezik be.

Amennyiben az Ondo hosszabb t√°von tov√°bbra is vonzza a figyelmet √©s a befektet√©seket, a jelenlegi szintek √°tl√©p√©se hossz√ļ t√°v√ļ emelkedŇĎ p√°ly√°t jelezhet, ami √ļj rekordok fel√°ll√≠t√°s√°nak lehetŇĎs√©g√©vel j√°rhat.

M√≠g a t√∂rt√©nelmi n√∂veked√©s erŇĎs teljes√≠tm√©nyre utal, a potenci√°lis befektetŇĎknek figyelembe kell venni√ľk a piaci dinamika term√©szetes hull√°mz√°s√°t.

A k√∂zelm√ļltbeli teljes√≠tm√©ny√©t tekintve Ondo n√©mi konszolid√°ci√≥ra sz√°m√≠that, mielŇĎtt tov√°bbi emelked√©s k√∂vetkezne be.

Következtetés

√Ėsszefoglalva, m√≠g a NEAR, a Render, az Optimism √©s az Ondo mindegyike √≠g√©retes potenci√°lt mutat a k√∂zelm√ļltbeli teljes√≠tm√©ny√©vel, az altcoin ter√ľlet kiemelkedŇĎ szereplŇĎje a felvir√°gz√≥ BlastUP projekt.

A Blast √∂kosziszt√©m√°ba integr√°lt figyelemre m√©lt√≥ koncepci√≥ja egyed√ľl√°ll√≥ m√≥don poz√≠cion√°lja a sikerre.

Nem csak a Blast-h√°l√≥zat agilit√°s√°t √©s innovat√≠v k√©pess√©geit hordozza, de a BlastUP olyan szintŇĪ potenci√°llal rezon√°l, amelyet kort√°rsai nem ismernek.

Ahogy a kriptopiac a Bitcoin fel√©re cs√∂kkenŇĎ esem√©ny√©t v√°rja, a BlastUP tov√°bbra is a legfŇĎbb es√©lyes a j√∂vedelmezŇĎ ugr√°st szem elŇĎtt tart√≥ befektetŇĎk sz√°m√°ra.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!


Ezt a publik√°ci√≥t Vend√©g√≠r√≥ bocs√°tja rendelkez√©sre. A Kriptoworld nem t√°mogat, √©s nem v√°llal felelŇĎss√©get vagy k√∂telezetts√©get az ezen az oldal√°n tal√°lhat√≥ tartalmak√©rt, pontoss√°g√©rt, minŇĎs√©g√©rt, rekl√°mok√©rt, term√©kek√©rt vagy egy√©b anyagok√©rt. Az olvas√≥knak saj√°t kutat√°sokat kell v√©gezni√ľk, mielŇĎtt b√°rmilyen, a c√©ggel kapcsolatos l√©p√©st megtenn√©nek. A Kriptoworld sem k√∂zvetlen√ľl, sem k√∂zvetve nem felelŇĎs semmilyen k√°r√©rt vagy vesztes√©g√©rt, amelyet a vend√©gbejegyz√©sben eml√≠tett tartalmak, √°ruk vagy szolg√°ltat√°sok haszn√°lata vagy az azokra val√≥ hagyatkoz√°s okoz vagy felt√©telezhetŇĎen okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A magyar fejleszt√©sŇĪ THE CORE web3-as strat√©giai j√°t√©k, a felfedezŇĎi m√°r a Mars fel√© tartanak

2023 febru√°r 29-√©n indult el a THE CORE, amely egy Civilization-t√≠pus√ļ strat√©giai j√°t√©kot v√≠zion√°l egy Ready Player One √°ltal inspir√°lt virtu√°lis vil√°gban, ahol a j√°t√©kosok...

Az USA betiltan√° az algoritmussal mŇĪk√∂dŇĎ stablecoinokat

K√©t amerikai szen√°tor, Cynthia Lummis √©s Kirsten Gillibrand k√∂z√∂s t√∂rv√©nyjavaslattal √°lltak elŇĎ a stablecoinok szab√°lyoz√°s√°ra. Ez a l√©p√©s r√°vil√°g√≠t, hogy a jogalkot√≥k egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vend√©gbejegyz√©s A kriptoter√ľlet az √ļjabb Bitcoin felezŇĎd√©s kellŇĎs k√∂zep√©n l√°zban √©g. M√≠g a BTC a k√∂z√©ppontban van, a befektetŇĎk √≠g√©retes eszk√∂z√∂ket keresnek, hogy maximaliz√°lj√°k hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!