Aktiválták az Ethereum Istanbul hard forkját

-

Hatalmas frissítést kapott az Ethereum hálózata, a fejlesztés az Istanbul nevet viseli.
Ez egy hard fork volt, amely számos fejlesztést hozott az Ethereum hálózata számára. Lehetővé tett egy második szintű skálázási lehetőséget, mely másodpercenként akár 3000 tranzakcióra is képes lehet a decentralizáció és a titkosítás megtartása mellett.


A Matter Labs 2019-ben egy ösztöndíjat kapott az Ethereum alapítványtól, amiért támogatták a második szintű skálázási megoldás fejlesztését.
A csapat azóta is keményen dolgozik a ZK Sync fejlesztésén. Ez egy nem bizalom alapú skálázási és titkosítási megoldás, amely a fejlesztői és felhasználói élményre koncentrál.
Alex Gluchowski, a Matter Labs alapítója elmonta:

„Egy sikeres skálázási megoldás nem csak a tranzakciók mennyiségéről szól egy publikus blokklánc esetében. Több millió felhasználó igényét kell kielégítenie a decentralizáció feláldozása nélkül. A kripto tömeges elterjedésének alapfeltétele a nagy sebesség, az alacsony költségek, a kifinomult felhasználói felület és a titkosítás.”

Istanbul

Az Ethereum hálózata sikeresen átesett az Istanbul fejlesztésen, ezt követően számos platform fejezte ki hivatalos támogatását a frissítés mellett. A Binance hivatalosan támogatta a fejlesztést.


A Coinbase a Twitteren jelentette be, hogy támogatják a kezdeményezést, illetve, hogy a fejlesztés életbe lépése után folytatódhat az ERC20 tokenek be és kiutalása.
Forrás: cryptodaily.co.uk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!