A Yam Finance bejelentette a YAMv2 indulását a sikeres kód átvizsgálást követően

-

A DeFi-őrület következtében a befektetők rávetették magukat az úgy nevezett „kamatfarmolásra”, szinte bármely projektbe nagy pénzeket tesznek, amely magas kamatokat ígér, még olyanokba is, mint a Yam Finance (YAM), amely egy zöldségről kapta a nevét.
A múlt héten az egész piac láthatta, hogy mekkora őrültség ez az egész, egyes felhasználók több száz millió dollárt pakoltak egy olyan új platformba, amely egy krumpliról kapta a nevét.
A YAM tokent különböző farmerközösségesen keresztül lehetett beszerezni. Úgy tervezték meg, hogy rugalmas legyen a készlete, amely aszerint csökkenne vagy növekedne, hogy hogyan tartja a stabilitást.
Azonban egy hiba miatt a token és a protokoll értéke egyik pillanatról a másikra a nullára csökkent.
A Yam Finance egy sikeres finanszírozási kör után elindítja a platform egy új verzióját, amely lehetővé teszi, hogy a haszontalanná vált YAM tokeneket a frissített verzióra váltsuk.

Sikeresen levizsgázott a YAMv2 protokoll

A Yam Finance csapata egy blogbejegyzésben leírta, hogy a protokoll második verziója sikeresen átment a Peckshield vizsgálatán.

 „A protokoll sikeresen levizsgázott a Perchshield által, így megkezdjük az átállást a YAMv1-ről a YAMv2-re. A vizsgálat során csak kisebb hibákat találtak, melyeket mind javítottunk.”

Így életbe is lépett az átváltási lehetőség, a felhasználók az elkövetkezendő 72 órában válthatják át tokenjeiket (augusztus 22. UTC idő szerint 16:20 percig.)
Fontos hozzátenni, hogy ezt követően már nem lehet átváltani a YAMv1 tokeneket.
A YAM Finance egy blogbejegyzésben leírta, hogyan lehet átváltani a YAMv1 tokeneket.
Azt is elmagyarázták, hogy a YAMv2 egy „sima ERC-20 token”, amely csupán szavazásra lesz jó a különböző kormányzási javaslatokra.
Ezekkel a tokenekkel addig nem lehet farmolni, amíg a YAMv3 le nem vizsgázik és el nem indul.

 „A YAMv2 egy sima ERC-20-token, melyet láncon kívüli szavazásra lehet használni, amíg át nem vizsgálják a YAMv3 kódját. A YAMv3 indulása egyelőre bizonytalan, a közösség szavazásain és a kód átvizsgálásán is múlik.

A YAMv1-tulajdonosok a Yam Medium oldalán található “YAM Migration FAQ” cikkben válaszokat kaphatnak kérdéseikre.

Olvastad már? Egy tőkekezelő szerint a derivátumpiacok adatai alapján már beszálltak az intézmények

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin a legjobb dolog, amit birtokolhatsz

A Bitcoin (BTC) spot ETF jóváhagyása óta a kriptók királya továbbra is a figyelem középpontjában áll. Mivel egyre több intézményi befektető lép be a kriptopiacokra, felmerül...

Így haladta meg a Solana NFT piaca az Ethereum piacát

A Solana (SOL) az elmúlt hónapban ismét felülmúlta versenytársait, például az Ethereumot (ETH) az NFT területen. Nos, bár ez első pillantásra optimistának tűnik, lehet, hogy...

A Raboo 100-szoros emelkedésre készül a bikapiaci őrület és az altcoin-rally miatt, az Ethereum és az Avalanche mellett

Vendégbejegyzés A tágabb értelemben vett kriptopiac az elmúlt hetekben az élet jelei mutatkoztak, ami a 2024-es bikapiac újbóli előretörésének suttogását váltotta ki. A bikapiac mögötti spekuláció ugyanis...

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!