A Walmart belép a metaverzumba

-

A Walmart belépett a metaverzumba a Walmart Land és a Walmart’s Universe of Play elindításával a Robloxon keresztül.

A játékplatform 52,2 millió napi aktív felhasználóval és 11,3 milliárd játékórával rendelkezik. A vásárlóik rengeteg időt töltenek ott a Walmart egyik vezetője szerint.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az amerikai kiskereskedelmi óriás hétfőn jelentette be, hogy elindítja a „Walmart Land” és a „Walmart’s Universe of Play” nevű játékokat.

A Walmart Land egy virtuális áruházzal rendelkezik majd, amelyben avatarok számára készült árucikkek találhatók, valamint feloldható zsetonokkal és jelvényekkel, amelyeket különböző játékokban és versenyeken lehet megszerezni.

A Walmart Universe of Play „Az év legjobb játékait” fogja tartalmazni – írta le a kiskereskedelmi óriás.

“A Roblox-közösség felfedezheti a különböző játékvilágokat, hogy érméket szerezzen menő virtuális javakért, vagy teljesíthet epikus kihívásokat, hogy személyes trófeagyűjteményt építsen, titkos kódokat oldjon fel és még sok mást is kipróbálhatnak.”

A Roblox egy online játékplatform, amely nagy népszerűségre tett szert, különösen a Z generáció körében.

A vállalat honlapján az áll, hogy június 30-án a Robloxnak 52,2 millió napi aktív felhasználója, 11,3 milliárd játékórája, 12 millió alkotója volt.

Néhány más nagyvállalat és híresség is használta már a Robloxot. Júliusban az elektronikai óriás Samsung bejelentette a Samsung Space Tycoon elindítását a Robloxon.

Paris Hilton valóságshow-sztár tavaly decemberben Paris World néven szigetet hozott létre a Robloxon, és szilveszterkor elektronikus zenét játszott ott.

A Bank of England elemzői augusztusban azt mondták, hogy a kriptoeszközök fontos szerepet tölthetnek be a metaverzumokon belül. Az év elején a Goldman Sachs szerint a szektor 8 billió dolláros lehetőséget jelenthet.

A McKinsey & Company arra számít, hogy a metaverzum 2030-ra 5 billió dollárt termel majd.

Eközben a Citi azt jósolta, hogy a metaverzum gazdasága 2030-ra 8 és 13 billió dollár közé nőhet. William White, a Walmart U.S. marketingvezetője is nyilatkozott a kezdeményezésről.

„A Roblox az egyik leggyorsabban növekvő és legnagyobb platform, és tudjuk, hogy vásárlóink rengeteg időt töltenek ott. Ezért arra összpontosítunk, hogy olyan új és innovatív élményeket teremtsünk, amelyek izgalomba hozzák őket, amit már most is teszünk azokban a közösségekben, ahol élnek, és most már a virtuális világokban is, ahol játszanak.”

Olvastad már? A Fed szerint nehézségek várhatók az USA lakáspiacán

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!