Június 24.-én a Tron kihirdette a visszavásárlási tervét, amely során a Tron Alapítvány 20 millió USD értékben vásárol fel a piacról TRX-et. Az alapítvány állítása szerint ez növelni fogja a projekt stabilitását, amely várhatóan pozitív hatással lesz az árfolyamra is.

A VeChain is csatlakozott a visszavásárlási programhoz

Alig egy héttel később a VeChain a Tron nyomdokaiba lépett, de kicsit emelte a tétet, 25 millió dollárt fognak VET vásárlására fordítani.

A VeChain alapítvány egy tweetben írt erről:

„Sunny, az alapító az AMA maraton során beszélt arról, hogy az alapítvány eldöntötte, a következő 12 hónap során 25 millió dollárt költ VET visszavásárlására.

Ez a lépés az ökoszisztéma résztvevőinek hosszú távú elköteleződését és sikerességét hivatott elősegíteni.”

A VeChain ezzel a nagy vállalással zárta az idei év első felét, amellett, hogy partnerkapcsolatra lépett a Walmart kínai üzletágával.

A partnerkapcsolatok révén olyan nagy nevű cégeket sikerült közel hozni egymáshoz, mint a Pricewaterhouse Coopers, a világ egyik legnagyobb könyvvizsgálója, a China Chain-store&franchise Association, és az Inner Mongolia Kerchin Ltd.

Ezek a vállalatok a VeChain blokkláncán szándékoznak termékpályakövetési megoldásokat létrehozni élelmiszerek esetén.

A „Walmart Kína Nyomonkövetési Blokklánc Platform” néven ismert kezdeményezés jelenleg azon dolgozik, hogy a felületüket tíz további termékkategóriára is kibővítsék, mint amilyenek a rizs, étolaj, gomba és a húsáruk.

Mostanra, a megállapodás nyilvánosságra kerülésekor a nyomonkövetés már 23 termékre éles üzemben megy. Emellett év végére szeretnék több, mint 100 termék esetében bevezetni ezt a metódust.

Deloitte és BMW partnerkapcsolat a VeChainnél

Májusban a Deloitte, a világ egyik legnagyobb cége az Ethereum rendszeréről áttért a VeChain használatára. A váltás során a Deloitte kiemelte, a VeChain sokkal fejlettebb funkciókkal rendelkezik, mint az Ethereum.

A Deloitte igazgatója, Cillian Leonowicz a LinkedIn portálnak így fogalmazott:

„Azon a hétvégén több tranzakciót végeztünk, mint a Bitcoin, miközben a partnereink munkáit áthelyeztük az Ethereumról a VeChainre – megoldottuk, hogy másodpercenként 20-nál több tranzakciót végezzenek el az okosszerződések.”

Ezenkívül idén év elején a BMW csoport tett nyilatkozatot arról, hogy ezentúl a VeChain blokkláncát fogja használni a biztosítások, útnyilvántartások, és a szervizelések naplózásához a BMW gépkocsik esetén.

A VET ára emelkedik.

A VeChain támogatói kezdettől fogva bullish beállítottságúak, reményeik szerint ezek a partnerkapcsolatok pozitív hatással lesznek az árfolyamra.

Például az egyik twitterező így fogalmazott, miközben a kínai Walmarttal kötött megállapodást kommentálta:

„A VeChain együttműködik a kínai kormányzattal és a Walmarttal, hogy az ő blokkláncukat használják a termékkövetésre, így feltételezhetjük, hogy a VET-et fogják a tranzakciós költségek fedezésére használni. Ehhez pedig rendelkezniük kell a coinokkal. A növekvő igény pedig növekvő árakat jelent.”

A közelmúltban ugyan egyaránt volt viszonylag alacsony és magas is a VET árfolyama, a pályája mégis emelkedő. Most éppen egy cent körül jegyzik a tőzsdék, amely komoly emelkedés, az előző havi záró 0,64 illetve 0,87 centhez képest.

Lehet érdekelhet: Automatizált kriptoeladás a MrCoin weboldalán

Ezzel a visszavásárlási kezdeményezéssel remélhetőleg két számjegyű emelkedést érünk el a következő hónapok során.

Forrás: ethereumworldnews.com

Kiemelt kép: Bit Gid

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂