Laurele Powell Jobs, az Apple társalapítójának özvegye Steve Jobs 2011-es halála után elképesztő mértékű vagyont örökölt, 20 milliárd dollár értékben.

Mindez üzletasszonnyá tette, pénzét azonban nemesi célkora is igyekszik felhasználni. Ő ugyanis az Emerson Collective jótékonysági szervezet menedzsere.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

A legújabb információk szerint örökségének egy részét kriptoprojektekbe történő befektetésre is felhasználta.

Legalább 5 milliárd dollárt invesztált a Telegram csevegőóriásba.

A TON ICO-ja 2018 elején történt, még a kriptopénzek körüli hájp idején. A befektetések minimális összege 5 millió dollár volt, egy GRAM coin pedig kevesebb, mint 1 dollárt ért.

Megjegyzés: Telegramon a magyar kriptoközösségnek is van egy csatornája, ehhez ezen a linken keresztül csatlakozhatsz.

A Telegram problémái az SEC-vel

Az orosz közösségi háló azóta próbálja elindítani saját projektjét, az amerikai SEC mégis akadályt gördít eléjük. A kormányügynökség tudniillik az értékpapírok illegális árusításaként tekint az ICO-kra.

A Telegram mégsem zavartatta magát, és ICO-ját az Egyesült Államokban is bejegyeztette. Eddig 39 amerikai állampolágrtól szerzett befektetéseket. Közöttük volt a fent említett Laurene Pwell Jobs is.

Az amerikai beruházók összesen egymilliárd GRAM-tokent vásároltak már össze. Világviszonylatban eddig 2,9 milliárd coint értékesítettek.

Az Egyesült Államok lakói is jelentősen kiveszik a részüket az ICO-ból, a Telegram pedig ezeket az eszközöket nem szeretné csak úgy eldobni magától.

Tény, hogy a Telegram a token értékesítése közben megsértette az amerikai törvényeket, és így nagy problémái lesznek a saját hálózat elindítását illetően.

Valószínűleg nagyobb gondokról lesz szó, mint amilyenekről a Facebook Libra esetén beszéltünk.

Elképzelhető, hogy az amerikai SEC-vel szemben még az orosz, anonimitást biztosító háló sem teljesen immunis.

Olvastam már? ATROMG8: új partnerkapcsolat az Accubits-szel, és BiBox listázás

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂