A Solana, a Polygon és az Internet Computer is felkerült a Grayscale listájára

-

A Grayscale Investments kriptoeszköz-kezelő 13 további befektetési terméket vizsgál. A csütörtökön bejelentett listán a piaci tőkeérték alapján három top 20-as kriptovaluta szerepel: ezek a Solana (SOL,) Polygon (korábban Matic Network) (MATIC) és Internet Computer (ICP) tokenek.
Az eszközkezelő emellett a 1inch (1INCH), a Bancor (BNT), a Curve (CRV), a Kava (KAVA), a Kyber Network (KNC), a Loopring (LRC), a NEAR (NEAR), a Ren (REN), a Universal Market Access (UMA) és a 0x (ZRX) coinokat is vizsgálja.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Grayscale több mint 33 milliárd dollárnyi vagyont kezel (AUM). A vagyonkezelő Bitcoin Trust nevű terméke (GBTC) 24,5 milliárd dolláros AUM-jával egyértelműen vezető helyen áll a jelenleg kínált 13 befektetési termék között. A Trust részvényeit azonban február óta a Bitcoin árfolyamához képest árengedménnyel kereskedik.
A 13 új, potenciális bevezetés előtt álló eszközalapon túl a vállalat még 18-at vizsgál, vagyis a Grayscale összesen 31 befektetési terméket fontolgat.
A Grayscale februárban jelentette be, hogy 23 új eszközt vezetnek majd be a jövőben, és márciusban ötöt indítottak el: Basic Attention Token (BAT), Chainlink (LINK), Decentraland (MANA), Filecoin (FIL) és Livepeer (LPT).
Az új befektetési termékek felvétele „jelentős felülvizsgálatot és megfontolást igényel, és jelentős belső ellenőrzésektől, kellően biztonságos letétkezelési megállapodásoktól és szabályozási megfontolásoktól függ” – áll a Grayscale legutóbbi közleményében.

A Grayscale-hez hasonló befektetési alapok kriptovalutákban való kitettséget biztosítanak a vállalatok számára anélkül, hogy a mögöttes eszköz letétbe helyezésére lenne szükség. A nyilvános tőzsdéken forgalmazott termékek a kriptovaluta árfolyamát követik – bár egyes alapokat a mögöttes eszközökhöz képest felárral vagy árengedménnyel kereskedhetik.
A Grayscale legutóbbi bejelentése mindössze néhány nappal az után történt, hogy a Morgan Stanley bejelentette, miszerint bővíteni fogja az általa kínált Bitcoin-alapok lehetőségeit. Márciusban ők voltak azok, akik első nagy amerikai bankként kriptobefektetési alapot indítottak – a Grayscale nyomába eredve ezzel.

Olvastad már? Az SEC tovább késlelteti a VanEck Bitcoin ETF kérelmét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!