A Ripple (XRP) „mini” győzelmet aratott a SEC ellen

-

A meredek hanyatláson átesett XRP bikák új raliba lendítik az eszközt, még akkor is, ha az általános kriptovaluta-piaci hangulat továbbra is bizonytalan.

Valójában az XRP folyamatos felfutása abból adódik, hogy a token anyavállalata, a Ripple jogi szempontból  továbbra is kisebb győzelmeket könyvel el.

Ezen túlmenően az XRP közösség figyelemmel kíséri az ügy körüli fejleményeket, a legutóbbi események azt jelzik, hogy a két fél egyezségre léphet, amint az ügy lezárul.

A dolgok jelenlegi állása szerint az XRP 0,41 dolláron forog, ami körülbelül 8%-os növekedést jelent az elmúlt 24 órában.

A nyereség azután következett be, hogy az XRP azon képessége, hogy 0,41 dollár feletti lendületet tudjon felépíteni, veszélybe került, az eszköz heti mélypontja pedig 0,34 dollár volt.

Ugyanakkor az Ripple (XRP) vásárlói növelték részesedésüket az eszközben.

A piaci kapitalizáció szerint hetedik helyen álló kriptovaluta értéke 20,63 milliárd dollár, amely 24 óra alatt 1,46 milliárd dollár nyereséget könyvelhetett el.

ripple

Forrás: tradingview.com

Eközben az XRP kritikus ellenállási szintje 0,50 dolláron marad, figyelembe véve az eszközt, amelyet korábban elutasítottak, hogy fenntartsák a pozíció feletti nyereséget.

Ha a bikák 0,40 dollár feletti pozíciót tartanak, az XRP valószínűleg új, 0,45 dolláros ellenállást céloz meg, mielőtt továbblépne 0,50 dollárra.

Ha azonban a medvék legyőzik a bikákat, az XRP valószínűleg további támogatást fog találni 0,35 dollárnál.

Mivel az XRP emelkedő trendvonalat élvez, az eszköz technikai elemzése semleges marad.


Olvastad már? Potenciális bikás alakzat a Bitcoin árfolymán

Kiemelt kép: Ivan Radic

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!