A Forte, amely a Ripple partnere is, most jelentette be, hogy újabb 5 játékfejlesztéssel foglalkozó céggel társul, hogy kihasználhassák a blokklánc technológia előnyeit mind a telefonos, mind a PC játékokban.

Power Rangers a fedélzeten

A Forte, mint blokklánc-szolgáltató vesz részt a társulásban, amely célja új, blokklánc-alapú játékok készítése. Ezek az új partnerek a Hi-Rez Studio, Magmic, Netmarble, nWay, és a DECA Games vállalatok.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Ezek jól hangzó nevek a játékiparban. Például a Hi-Rez készítette a Smite, a Netmarble a Marble Future Fight, az nWay pedig a Power Rangers: Battle for the Grid játékokat. A Magmic főleg kártyás játékokat készít, hozzá fűződik a Simple Spades.

Ezt megelőzően a Forte már olyan cégekkel társult, mint az Other Ocean, Disruptor Beam, és a Kongregate.

A tavalyi év folyamán a Ripple és a Forte közösen indítottak egy 100 millió dolláros alapot, amelyből blokkláncos játékok fejlesztését fogják finanszírozni.

A mostani társulással a Forte platformja több különböző játékot is integrálhat. A technológia használható a díjak, nyeremények azonosítására, vagy a digitális tárgyak, eszközök, karakterek kezelésére.

Kaiser Hwang, a Forte marketing igazgatója elmondta, a játékipar ideális felhasználási területe a blokklánc technológiának.

„Manapság a játékok milliónyi felhasználót mozgatnak meg, mind közösség, mind gazdaság szempontjából. A blokklánccal lehetővé válik, hogy a játékosok ténylegesen birtokolják a rendszeren belüli tárgyaikat, kereskedjenek egymás között, vagy akár bevételt szerezzenek a közös játék során. Azzal, hogy sokkal hozzáférhetőbb és fenntarthatóbb üzleti modellt hozhatunk létre vele, ez a technológia a játékipar sok problémájára megoldást nyújt.”

Hogy kerül képbe a Ripple?

Első körben a Ripple közössége meglepődött, mint a Brad Garlinghouse vezette vállalat társult a Forte-val.

Ez érthető, hiszen a Ripple főleg a banki kapcsolatokat erőlteti. Mindenesetre együtt jelentették be a 100 millió dolláros alap létrehozását.

A Forte szóvivője megjegyezte, hogy a Ripple nevében nem tud nyilatkozni, de ők meg vannak győződve a játékipar és a blokklánc közös jövőjéről.

Hwang így fogalmazott:

„A Ripple közeli és értékes partner. Külön cég vagyunk, külön vezetőséggel, szóval nem tudok helyettük beszélni, de mindketten hiszünk a nyitott, játékosok által irányítható játékokban. Ezért is használunk olyan open-source megoldásokat, mint az Interledger, amelyekkel láncok közötti tranzakciókat végezhetünk. Ez ráadásul a fejlesztőknek is nagy előny, hiszen így nem kell szakértővé válniuk a blokklánc technológiai részleteiben. Tudnak a fejlesztésre fókuszálni, hogy minél teljesebb legyen a felhasználói élmény.”

Olvastad már? Kereskedés Konyhanyelven 5. rész – Trading History és az OCO Vásárlás / Eladás

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂