Nem titok, hogy Ripple, az XRP alkotója olyan küldetésen van, melynek célja minél több RippleNet ügyfél szerzése. Ezek az erőfeszítések teszik lehetővé a vállalat számára azt, hogy felhasználóbázisát nagymértékben növelje. Jelen pillanatban a San Franciscó-i cég több mint 200 ügyféllel rendelkezik.

 

Olvastad már? Bitcoin ETF: Tegyünk rendet a fejekben

 

Köztudott, hogy az XRP mögött – amely jelenleg a világ harmadik legnagyobb kriptovalutája – a Ripple innovációs vállalat áll. Az XRP növekedése leginkább a piaci kapitalizációjából látható.

Az elmúlt egy hétben ugyan nem volt túl nagy árfolyammozgás, azonban ez hamar megváltozhat. A Ripple sikeres ügyfélbevonási műveletei egyértelműen az XRP javát is szolgálják.

Dubajban is megkezdik a működést

A Ripple legutóbbi erőfeszítései az ázsiai piacra történő belépés érdekében történtek. Szaúd-Arábia legnagyobb iszlám bankja, az Al-Rajhi néhány héttel ezelőtt szintén csatlakozott a RippleNet-hez, ahogy a kuwaiti Kuwait Finance House pénzintézet is. Legfrissebb bejelentésük azonban tényleg nagy hatással lehet a piacra.

Forrás: wikipedia.org

Az Egyesült Arab Emírségekben tartott konferencia után Dilip Rao a Ripple globális infrastruktúra-fejlesztési igazgatója több jó hírrel is szolgálhatott.

Dilip beszédében elmondta, hogy a Ripple pár alapvető dubaji intézkedés segítségével szeretné megalapozni belépését a teljes ázsiai piacra. Ezek várhatóan 2018 végéig megtörténnek majd. Rao az is kifejtette, hogy miért fontos, illetve miért hasznos a Ripple technológiája a Közel-Keleten dolgozók számára.

A munkavállalók egy jelentős része külföldi, aki pénzt küld hazájába, ám a magas tranzakciós költségek, és a nagy átfutási idő súlyos nehezítő körülmény.

Dilip Rao kifejtette, hogy a Ripple célja ezeknek a terheknek megszüntetése egy olyan gyors tranzakciófeldolgozó rendszer bevezetésével, amely a tranzakciós díjakat elhanyagolható szintre csökkenti. Emellett Rao megemlítette a Ripple InterLedger protokollját is.

Ha megvalósításra kerül, az ILP lehetővé teszi a különböző főkönyvek csatlakoztatását, így egyszerűsítve az átutalásokat. Az XRP hálózat jelenleg a világ leggyorsabb kriptohálózata: másodpercenként körülbelül 1500 tranzakciót képes kezelni. Összehasonlításképp: a Visa esetében ez a szám 1700.

 

 

Forrás: ethereumworldnews.com

 

 

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!