A Ripple a dollár értékének további csökkenését jósolja

-

Folytatódnak a 2020-as év érdekes történései.
Garlinghouse, a Ripple Labs vezérigazgatója azt állította, hogy miután ez az év eddig a szó minden értelmében őrületesnek bizonyult, a vállalkozások továbbra is azon tűnődnek, hogyan folytassák tevékenységüket.

„A világjárvány rengeteg tervet keresztbe húzott” – tette közzé véleményét egy augusztus 28-ai tweetben. „A tegnapi események évtizedek példájával mennek szembe”

– mondta, utalva a Wall Street Journal augusztus 27-ei cikkére, amely az amerikai Federal Reserve azon döntésére összpontosított, miszerint továbbra is támogatják az alacsony kamatlábakat a magasabb infláció lehetséges kárára.

„A jelek arra utalnak, hogy a közeljövőben a dollár további értékcsökkenésére lehet számítani (ez a vagyoneszközök további diverzifikációjához vezethet, amely minden bizonnyal előnyös lesz a kriptó számára)” – tette hozzá Garlinghouse.

A COVID-19 okozta félelem és a megelőző intézkedések márciusi kezdete óta az Egyesült Államok gazdasága hatalmas fordulatot vett.
 
A magas munkanélküliség igényei, a pénznyomtatás, az üzletek bezárása és rengeteg egyéb tényező egy óriási rejtvényt okoztak a küzdelmes helyzet helyrehozását illetően.
A kamatlábak és az infláció volt az a két eszköz az Egyesült Államok kormánya számára az utóbbi időben, melyek nagy szerepet játszottak a megoldás keresésében.
Bár továbbra is fennáll több probléma, a kriptoipar számos résztvevője megjegyezte, hogy a bitcoin elfogadása megfelelő fedezeti ügyletként egy lehetséges megoldás lehet.
Összehasonlítva a vagyoneszközt az arannyal, amelyet hosszú ideje értéktároló fedezeti ügyletnek tekintenek, a Gemini kriptotőzsde társalapítója, Tyler Winklevoss egy olyan lehetséges jelenetet említett meg, melyben a bitcoin elérheti az 500.000 dollárt is.

Olvastad már? Több hónapig és oldalazhat még a bitcoin a múltbéli tapasztalatok alapján

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!