A Polkadot (DOT) 20 dollárra vagy vissza 9 dolláros szintre?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A Polkadot (DOT) számára kényelmes hét volt, mivel értéke az elmúlt hét napban több mint 13%-kal emelkedett.

A cikk írásakor a DOT 10,70 dolláron kereskedett, 14 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval, amivel a 13. legnagyobb kriptodeviza volt a CoinMarketCap szerint.

Ha a legújabb adatokat vesszük figyelembe, akkor a DOT az elkövetkező hetekben jobb teljesítményt mutathat, mivel van rá esély, hogy hamarosan megérinti a 20 dollárt.

A DOT közösségi volumene is emelkedett ebben az időben, ami tükrözi a népszerűségét a kriptotérben. Ennek ellenére a token 24 órás kereskedési volumene csökkent.

Szintén március 12-én a World of Charts közzétett egy tweetet, amely egy érdekes fejleményt emelt ki a DOT körül.

Az elemző megjegyezte, hogy a token árfolyama 9 dollárig zuhanhat, mielőtt rallyt indítana.

Ha a DOT visszapattan a 9 dollárról, akkor nagy az esélye annak, hogy a 20 dollárt is elérje.

Ezért úgy döntöttem, hogy ellenőrzöm, hogy nagy-e az esélye annak, hogy a DOT 9 dollárra süllyed.

A Hyblock Capital adatainak elemzéséből kiderült, hogy a Polkadot az elmúlt napokban nagy likvidációt tapasztalt.

Egészen pontosan a DOT likvidációja 10,8 és 10,9 dollár között nőtt.

A DOT lassú 24 órás teljesítménye mögött valószínűleg ez állt, mivel az értéke csak minimálisan mozdult el. A likvidáció emelkedése hamarosan enyhe árfolyamkorrekciót eredményezhet.

A Santiment adatainak elemzése azt mutatta, hogy a DOT kereslete a derivatív piacon csökkent.

 

Ez a Binance Funding Rate-jének zuhanásából is látszott, ami azt jelenti, hogy a derivatív befektetők nem vásárolták a Polkadot-ot a magas árfolyamán, ami árkorrekcióra utal.

Az 1 napos árfolyam-volatilitása is csökkent, ami azt jelezte, hogy a DOT bikarallyja véget érhet.

Hogy jobban megértsük, hogy a DOT árfolyama elérheti-e a 9 dollárt, mielőtt újabb rally indulna, akkor vetettünk egy pillantást a napi grafikonjára.

 

Figyelemre méltó, hogy a Polkadot árfolyama megérintette a Bollinger szalagok felső határát.

A Relative Strength Indexe (RSI) is lefelé mutatót regisztrált, ami arra utal, hogy az áresés esélye nagy.

Amennyiben az árfolyam csökken, érdekes lesz látni, hogy a DOT-nak sikerül-e visszapattannia a támaszzónából, hogy elérje a 20 dollárt.

Mindeközben a Polkadot hálózati aktivitása nőtt a múlt héten. Az Artemis adatainak elemzéséből kiderült, hogy a DOT napi aktív címei az elmúlt hét napban megugrottak.

Ennek eredményeként a blokklánc napi tranzakciói felfelé mozdultak.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!