A piacot megváltoztató top kriptoprojektek, 5-10-szeresére növelheti a tőkédet

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz terület gyorsan fejlődik, innovatív projektek jelennek meg, amelyek átalakítják a piac működését.

Az ügyes befektetők mindig olyan lehetőségeket keresnek, amelyek jelentős növekedést ígérnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk olyan kivételes kriptovalutákba merül el, amelyek készen állnak arra, hogy átformálják a piac dinamikáját, és rövid időn belül jelentősen felerősíthetik befektetéseiket.

Olvasd tovább, hogy megismerd ezeket a nagy hatású projekteket, és hogy hogyan eszkalálhatják a befektetési portfóliódat.

A CYBRO a tokenjeinek előértékesítésével bekerül a kripto bálna radarjára

A CYBRO egy új gyűjtőplatform a Blast-on, amely egyengeti az utat a magas jövedelmek felé ezen az L2 blokkláncon.

A Blast arról híres, hogy egyedülálló módon bőkezűbb hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok számára, mint amit más L2 megoldások nyújtanak.

A CYBRO döntő szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak a legtöbbet kihozni ebből a kulcsfontosságú előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,02 dollárért futtatja, ami elképesztő, 66%-os kedvezmény a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 200%-os megtérülést biztosít.

Az a pletyka terjed, hogy egy kripto bálna fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 66% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalmakban, az exkluzív Airdropban, a piactéri cashbackben, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Kiemelten kezeli a hozamok maximalizálását a hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések között szerepel az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozzon MOST a jövőbeni akár 200%-os hozamokért!

Az Avalanche (AVAX) árfolyammomentum lassul, de tartja a nyereséget

Az Avalanche árfolyama kevésbé látja a felfelé irányuló lökést, az elmúlt héten enyhe eséssel, 2,61%-kal esett.

Az utóbbi egy hónapban élesebb, 7,69%-os csökkenés következett be. Hat hónapra visszatekintve azonban az érme 58,42%-kal emelkedett. Az érme jelenleg 30,68 és 37,75 dollár között kereskedik.

A magas, 71,52-es Relative Strength Index (RSI) értékkel az AVAX túlvásároltságra utal, ami gyakran vezet korrekciós mozgásokhoz.

Az ár a 42,35 dolláros legközelebbi ellenállásig reagálhat, vagy eshet, hogy a 28,22 dolláros támaszra találjon. Az utóbbi hetek trendje impulzív és korrekciós mozgások keverékét sugallja, ami az előttünk álló volatilitás lehetőségét jelzi.

Az Ethena ármozgása és jövőbeli kilátások

Az Ethena árfolyama 0,75 és 0,97 dollár között mozog. Az elmúlt héten az értéke körülbelül 19,60%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 38,84%-ot esett. Az elmúlt hat hónapot tekintve azonban 152,02%-kal nőtt.

A közeli árfolyam, amelytől kihívásokkal szembesülhet, 1,11 dollár, és 0,67 dollárnál talál támaszt, illetve egy alsó határt, amely alá nem könnyen eshet le.

Az árfolyam úgy tűnik, hogy a felfelé és lefelé irányuló mozgások keveréke, mivel az árfolyam magasabb, mint a 10 napos és a 100 napos átlag, de a közelmúltban rövid távú csökkenésekkel. A 60,40-es RSI-t tekintve az érme sem túlvásárolt, sem túladott, ami bizonyos fokú stabilitásra utal.

A 89,18-as értéken lévő sztochasztikus jelzi, hogy az árfolyam elérheti azt a pontot, ahol megfordulhat a közelmúltbeli emelkedő trendből.

A MACD alig van nulla fölött, így jelenleg egyik irányba sincs erős lendület. Előretekintve, ha az érme a 0,67 dolláros szint felett tartja magát, megpróbálhatja áttörni az 1,11 dolláros ellenállást, de ha 0,67 dollár alá esik, akkor a következő támasz 0,45 dollárnál jöhet szóba.

A Sei figyelemre méltó hathavi növekedést mutat

A Sei (SEI) lenyűgöző teljesítményt mutatott az elmúlt hat hónapban, 260,64%-os meredek értéknövekedéssel.

Az elmúlt héten az érme 3,81%-os emelkedést mutatott, ami a vevők folyamatos érdeklődésére utal.

Az elmúlt hónap azonban viszonylag stabilan alakult, enyhe, 0,32%-os csökkenéssel. A Sei jelenleg 0,47 és 0,56 dollár között kereskedik, és közeledik a 0,62 dolláros ellenállási szinthez.

Az olyan mutatók, mint a 79,11-es Relative Strength Index (RSI) és a 97,92-es Stochastic arra utalnak, hogy az érme túlvásárolt lehet, és az ármozgás impulzív volt.

A 10 napos átlag 0,51 dollárnál kissé a 0,49 dolláros 100 napos átlag felett van, így a Sei rövid távon stabilan emelkedő lendületűnek tűnik.

A Sui (SUI) ármozgása és jövőbeli kilátások

A Sui érme ára jelenleg 0,93 és 1,12 dollár között mozog. Az elmúlt héten körülbelül 5%-ot esett. Az elmúlt hónapban több mint 14%-ot esett. Az elmúlt hat hónapban azonban a Sui 81%-ot ugrott.

A legközelebbi ár, amit nehezen tudna átlépni, az 1,23 dollár, míg 0,86 dollár alá egyelőre nem biztos, hogy esik.

Ha sokat emelkedik vagy esik, akkor a következő szintek, amiket figyelni kell, az 1,41 és a 0,68 dollár. Az elmúlt 10 és 100 nap átlagában a Sui nagyjából 0,97 dolláron állt.

Ma az RSI, egy olyan mutató, amely megmondja, ha valamit túl sokat vesznek, magasan, 77,91-nél van. Ez azt jelentheti, hogy sokan vásároltak Sui-t a közelmúltban.

A másik mutató, a Stochastic szintén nagyon magas, 97,83-as értéken áll, ami ugyanerre utal. A MACD, amely segít meglátni, hogy merre mehet az árfolyam, alig pozitív 0,02-nél.

Következtetés

Az AVAX, ENA, SEI és SUI kriptoprojektek ígéretesnek tűnnek, de rövid távon kevesebb növekedést kínálhatnak.

A befektetőknek érdemes megnézniük a CYBRO-t, egy AI-alapú hozam-aggregátort a Blast blokkláncon.

A CYBRO 2024 második negyedévében indul, és az előértékesítése lehetőséget kínál a korai befektetésre. Ez egy okos lépés lehet, mivel a CYBRO megcsapolja a Blast hozampotenciálját.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!