A piacok irányt keresnek, de a bitcoin növekszik

-

  • A BTC árfolyama mindössze 2%-os vékony nyereséggel hagyta maga mögött a kereskedőket a nap folyamán, mivel a piacok továbbra is idegesek maradtak.
  • Számos geopolitikai megjegyzés van hatással a piacokra, de katalizátorra várnak.

A Bitcoin (BTC) árfolyama hullámzóan kezdte a hetet, mivel a piacok a korai kereskedésben idegesek voltak a Biden-Xi találkozó miatt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A találkozónak azonban nem volt nagy jelentősége, és a kereskedők csak egy irányt adtak a dollárnak, miközben a részvények jobbra-balra dobálóztak a veszteségek és a nyereség között.

Várhatóan kedden a piacok irányt keresnek, a bitcoin árfolyama pedig készen áll arra, hogy visszaugorjon 18.000 dollárra.

A Bitcoin árfolyama a nyugalmat használja ki az előrelépéshez

A Bitcoin árfolyammozgása jelenleg két elemet tartalmaz: a piacok múlt heti vérengzését követő nyugalmat, valamint azt a tényt, hogy a BTC árfolyammozgása alá van támasztva.

Ez a szint a 16.000 dollárnál van, ahol a 16.020 dolláros szint második hete jó támaszt nyújt. Ideális esetben jó lenne, ha a bitcoin árfolyama a hétfői zárás felett zárna, ami nem tűnik túl nehéznek.

A BTC árát a támogató elemek jelenlétében pumpolni fogják, és a piacok jelenlegi nyugalma miatt a kriptopénz 18.000 dollár fölé ugorhat.

Ez azt jelentené, hogy a piros csökkenő trendvonal ismét veszít az érdeklődésből.

Amennyiben a nyugalom folytatódik, és a piacok kifáradnak a geopolitikától, akár 19.036 dollár is lehet november végére.

bitcoin

Ahogy Zelenszkij hétfőn, a Herszonban tett látogatását követő beszédében utalt rá, a béketárgyalások megkezdődhetnek.

Az ördög azonban itt a részletekben rejlik. Az USA már eddig is magas szintű tárgyalásokat folytatott Oroszországgal, és egyértelmű patthelyzet alakult ki.

Oroszország még mindig újraeszkalálhatja a helyzetet, és még mindig elég sok nukleáris lehetőséggel rendelkezik a megtorlásra, ami azt jelentené, hogy a BTC árfolyamát még mindig fenyegeti a 16.020 dollár alá törés és a 15.000 dollár elérése a bekövetkező eszkalációs események nyomán.

Olvastad már? Közeleg a végső kapituláció, BTC elemzés

Forrás: fxstreet.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!