A Huobi tőzsde is nyilvánosságra hozta a pénzügyi helyzetét

-

A Seychelles-szigetekre bejegyzett Huobi tőzsde is beállt a sorba, és nyilvánosságra hozta a tárcacímeit, amelyeket a tartalékokat tárolja.

A tőzsde úgy fogalmazott, hogy az átláthatósággal a felhasználói bizalmat akarják növelni, amelyet a vállalat iránt éreznek az ügyfeleik.

A Huobi kimeríthetetlen áttekintése

Az úgynevezett „proof of reserves” kezdeményezés keretein belül november 12-én a Huobi megosztotta, hogy 32 ezer BTC, 274 ezer ETH, és 820 millió USDT található a tárcáiban, további 9,7 milliárd TRX token társaságában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A teljes készlet dollárban számolt értéke eléri a 3,5 milliárdot, és a tőzsde által közölt adatok között a tárcacímek is megtalálhatók.

A Huobi így alig két nappal az FTX csődjelentése után már megnyugtatta a felhasználóit, hogy a pénzük rendben van.

A tőzsdét októberben vásárolta fel az About Capital, és úgy vélték, hogy a jelenlegi körülmények között hasznos lehet, ha megmutatják a felhasználóknak a cég pénzügyi helyzetét, hogy eloszlassák az esetleges aggályokat.

huobi

A tőzsde így olyanok után állt be a sorba, mint a Binance, Crypto.com, Deribit, Kucoin, OKX, amelyek mind nyilvánosságra hozták a tartalékaikat és az elérhető auditokat.

Ahogyan ez az ilyen esetekben megszokott, a proof of reserves beszámolók nyilvánosságra hozása a kriptotőzsdék esetén lehetővé teszi, hogy a felhasználók ellenőrizzék, kövessék az adott tőzsde pénzügyi helyzetét, a birtokolt pénzeszközöket, és megismerjék a vállalat tranzakciós történetét.

A Huobi azt is elmondta, hogy a terveik között szerepel a felhasználói bizalom további növelése, így a tartalékokról szóló beszámolókat rendszeresíteni fogják a platformon, rutingyakorlattá téve azt az üzletmenet folyamán.

A tőzsde a hivatalos információk szerint már külső szakértőket is bevon majd ehhez.

„Egyértelműen növelni szeretnénk a transzparenciát, hogy ezzel megszolgáljuk a felhasználóink bizalmát. Ennek jegyében további auditon dolgozunk, újabb proof of reserves kimutatás összeállításán, amelyet már egy harmadik fél végez, és vélhetően 30 napon belül bemutathatjuk.”


Olvastad már? A piacok irányt keresnek, de a bitcoin növekszik

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!