A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

-


Vendégbejegyzés


A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.

A jelenlegi, 2024-es bikafutamban ezek az altcoinok az előrejelzések szerint jelentős hozamot kínálnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemzés értékes betekintést nyújthat azok számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a feltörekvő lehetőségekből.

A CYBRO mögé állnak a kriptobálnák, mivel a token előértékesítése az 1 millió dollár felé emelkedik.

A CYBRO egy új aggregátori platform a Blast blokkláncra épülő, fokozott kripto bevételekhez, amely az ETH és a stablecoinok nagyvonalú hozamáról híres.

A Blast ökoszisztémájában döntő szerepet játszik, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért futtatja, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os megtérülést biztosít.

Egyértelmű, hogy a CYBRO előértékesítése gyorsan teret nyer a kriptoiparban, hiszen eddig közel 1 millió dollárt gyűjtöttek össze, és már 4000 tulajdonos van a fedélzeten.

Nevezetesen, minden előértékesítésben résztvevő, aki legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba ebben a szakaszban, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje a nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetők.

Az a hír járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

Az előértékesítésre a teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív Airdrop-ban, a piactéri cashback-ben, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig. Kiemelten kezeli a hozamok maximalizálását a hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeni fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozzon MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!

Az Optimism a piaci kihívások közepette medvés tendenciákkal szembesül

Az Optimism piacán a piaci hangulat medvés irányba hajlik, miközben a nyomással küzd.

Az árfolyam a kulcsfontosságú átlagoknál alacsonyabbra tendál, és a kulcsfontosságú mutatók gyengülő lendületet jeleznek.

Az ellenállás szintek akadályokat sejtetnek a rövid távú jelentős árfolyam-emelkedés előtt.

A folytatódó árcsökkenés visszafoghatja a befektetői érdeklődést és lassíthatja a mögöttes technológia fejlődését.

A Dymension bizonytalan piaci hangulattal szembesül a legutóbbi áringadozás közepette

A Dymension piaci hangulata óvatosnak tűnik. A pénzérme a közelmúltban erőteljes csökkenést szenvedett el, bár hosszabb távon továbbra is jelentősen magasabb.

A jelenlegi árak a vételi és eladási érdeklődés szempontjából kulcsfontosságú szintek között helyezkednek el.

A mutatók vegyes jeleket mutatnak, egyértelmű trend nélkül. Ez befolyásolhatja a Dymensiont azáltal, hogy tétovázást okozhat mind a vevők, mind az eladók körében, ami további oldalazó mozgáshoz vezethet, amíg nem alakul ki egy világosabb irány.

A Starknet (STRK) árfolyama medvés nyomással szembesül, lehetőség a vevőknek

A Starknet legutóbbi árfolyammozgásai rövid távon medvés kilátásokra utalnak, amit az elmúlt hét és hónap során bekövetkezett jelentős csökkenés is mutat.

Ugyanakkor az elmúlt hat hónap során tapasztalt figyelemre méltó növekedése tartós potenciálról árulkodik.

A befektetők az alacsony RSI és Stochastic indexek miatt valószínűleg óvatosak, mégis figyelmesek.

E környezet vonzhatja a vevőket, akik kedvezményes belépési pontokat keresnek, különösen, ha az árfolyam a támaszszintek közelébe süllyed.

A Starknet fundamentumai a jelenlegi csökkenő tendenciák ellenére hosszú távú bizalomra ösztönözhetnek.

A Blur iránti csökkenő hangulat, mivel a piaci mutatók folyamatos csökkenő tendenciát jeleznek.

A Blur piaci hangulata medvésnek tűnik, mivel az elmúlt héten, hónapban és hat hónapban az árak jelentősen csökkentek.

A jelenlegi szintek a közelmúltbeli tartomány alsó végének közelében helyezkednek el, és az ellenállási szintek feljebb húzódnak.

Az indikátorok gyenge lendületet mutatnak, ami korlátozott felfelé irányuló mozgásra utal.

A magánélet védelmére és a decentralizációra összpontosító tokenként megújult érdeklődésre vagy fejlesztésekre van szüksége a befektetők bizalmának visszaszerzéséhez.

A piaci szereplők óvatosak maradhatnak, amíg nem jelennek meg pozitívabb jelek.

Következtetés

Az OP, DYM, STRK és BLUR érmék rövid távon kevesebb potenciállal rendelkeznek.

A CYBRO, egy innovatív earn marketplace, amely a Blast blokklánc technológiát használja, kiemelkedik.

Első kibocsátása 2024 második negyedévére van kitűzve. A korai befektetőknek lehetőségük van kedvező feltételekkel beszállni a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!