A One River igazgatója szerint a bitcoin „drámaian alulértékelt”

-

A One River Asser Management vezérigazgatója szerint a második szintű skálázási megoldások „nagyon ígéretesek”.

Eric Peters, a One River Asset Management vezérigazgatója elmondta, a bitcoin és az egyéb kriptopénzek „drámaian alulértékeltek”, a koronavírus pedig a tökéletes lehetőséget ad az emelkedésre.

„A digitális eszközök drámaian alulértékeltek más, vagyontárolási eszközökhöz képest. Ezért is érdekelnek minket annyira, ezek alulértékelt eszközök egy makrovisszaesés esetén.”


Peters elmondta, hogy egész életében makrobefektető volt, így elsődlegesen mindig a makromutatókat figyeli a technikai mutatók helyett, de még a kriptopénzek technológiája is folyton lenyűgözi őket azzal, hogy merre tartanak.

„Számos második szintű alkalmazást láttam már amely erre a technológiára épít és nagyon ígéretesek. Már láttam annyit, hogy tudjam, a holnap fényesebb lesz a jelennél. Ez nagyon fontos, ha befektetsz.”

Peters szerint a One River már várta „ezt a késői aktivitást”, és a koronavírus nagyobb növekedést hozott, mint „amit bárki el tudott volna képzelni.”

„A tény az, hogy már egybefonódott a monetáris politikával és hatalmas mennyiségű adósságokat adunk ki, hogy a központi bankok felvásárolják azt. Ennek a mértéke a növekedés fő forrása.”

A One River januárban ismeretlen összeget fektetett kriptopénzekbe, amely lehet, hogy „az egyik legnagyobb digitálisvaluta-vásárlás volt a történelem során.”
Peters elmondta, hogy a digitális eszközök birtoklásával lehetővé válik, hogy a befektetők „igazodjanak” a makrotrendekhez.
Azt mondta „ezen eszközök hosszú távú birtoklásával beszállsz a technológiai fejlődésbe, és biztosítod magad a valuták értékvesztése ellen, ez a két jelenség pedig kezd felgyorsulni. Az, hogy ez merre visz minket már csak a képzelőerőnkön múlik.”

Olvastad már? Vallott a milliárdos Mark Cuban: shitcoinjai is vannak

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!