A milliárdos Telegram-alapító 7 millió dollárt birtokol Notcoinban, ígéretet tett, hogy 100x-ig megtartja

-

Pavel Durov, a Telegram alapítója nagylelkű adományt kapott a Notcoin nevű Telegram-alapú kattintós játék több mint félmillió játékosától.

Ezek a játékosok a játékban lévő érméik egy részét Durovnak adományozták, hálájuk jeléül a kriptojátéknak otthont adó üzenetküldő alkalmazásnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felajánlott zsákmány értéke mostanra több millió dollárra ugrott, és Durov azt mondta, hogy addig tervezi megtartani a tokeneket, amíg azok 100-szoros növekedést nem mutatnak.

Több mint Notcoin 552.000 játékos adományozott a Telegram-alapítójának

Február folyamán a Notcoin több mint 552.000 játékosa adta játékbeli érméinek egy részét Durovnak, aminek eredményeképpen több mint 1,03 milliárd NOT tokenre tett szert.

Telegram
Forrás: X

Ez valamivel több mint 1%-át teszi ki a The Open Network (TON) teljes Notcoin-kínálatának.

Ezen írás pillanatában ezeknek a tokeneknek az értéke körülbelül 7,3 millió dolláron áll, bár Durov bejelentésekor valamivel alacsonyabb, 6,8 millió dollár volt.

A Forbes szerint 15,5 milliárd dollárra becsült vagyonnal rendelkező Durovnak nincs nagy szüksége a pénzre, és nem tervezi, hogy eladja a tokeneket.

Azonban kijelentette, hogy ha a NOT token értéke megugrik 680 millió dollárra, akkor eladja őket, hogy további szervereket szerezzen a Telegram számára, tovább támogatva az üzenetküldő alkalmazás infrastruktúráját.

A Notcoin, ami az idei év legnagyobb szerencsejáték tokenjeként indult, közel 1,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval debütált.

Mint az új kriptovaluták esetében gyakran előfordul, a Notcoin értéke a bevezetése óta volatilitáson ment keresztül, a CoinMarketCap szerint 50%-kal zuhant a jelenlegi, valamivel 0,007 dollár feletti árfolyamára.

A visszaesés ellenére a NOT jelenleg a 101. legértékesebb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján, 746 millió dollárral.

Ami lenyűgöző, hogy a bevezetését követő első 24 órában több mint 1 milliárd dollár értékű kereskedési volument gyűjtött össze.

Mivel áprilisban ideiglenesen szüneteltette a pénzérmés játékát, hogy felkészüljön a token bevezetésére, a Notcoin újraindítja kriptopénzkereső játékát.

A Notcoin végső célja, hogy további játékok platformjaként szolgáljon, és arra törekszik, hogy a „közösségi, virtuális játékok Netflixévé” váljon, ahogyan azt a társalkotó Sasha Plotvinov a Decrypt GG-nek adott áprilisi interjújában leírta.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A TON space novembertől lesz elérhető

Novembertől kezdve a TON Space, a saját letétbe helyezhető pénztárca elérhető lesz a Telegram globális felhasználói bázisa számára, anélkül, hogy bármilyen pénztárca regisztrációra lenne szükség.

A funkció a Telegram pénztárca meglévő custodial változatának bővítéseként szolgál, amely már hárommillió regisztrált felhasználót gyűjtött össze.

Ugyanakkor bizonyos joghatóságok, mint például az Egyesült Államok, jelenleg ki vannak zárva az önmegőrző pénztárcából az ország fokozott szabályozási ellenőrzése és számos kriptoalkalmazás piacról való geofencingje miatt.

Az új tárca elindítása a Telegram TON Blockchain bevezetésével egy időben történt, amely lehetővé teszi a Telegram-felhasználók számára a Tether (USDT) átutalását.

Nemrégiben a The Open Network (TON) blokkláncot felügyelő csapat is befejezte a svájci nonprofit szervezetté való átalakulását.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A legjobb altcoin trade-ek a közelgő fellendüléshez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!