A Milady a legtöbbet forgalmazott NFT kollekcióvá vált

-

A Milady NFT kollekció népszerűsége a közelmúltban ugrásszerűen megnőtt, és a legtöbbet forgalmazott NFT kollekcióvá vált a piacon.

A hirtelen megugró érdeklődés nagyrészt Elon Musknak tulajdonítható, aki akaratlanul is növelte a mémgyűjtemény népszerűségét azzal, hogy egy Milady-t ábrázoló mémet posztolt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ennek eredményeképpen számos olyan token jelent meg, amely megpróbált tőkét kovácsolni a Milady névből, és amelyek közül sokan részt vettek rupull-rendszerekben.

A befektetők óvatosságra intenek, amikor ezekkel a tokenekkel kereskednek, mivel a túlnyomó többségüknek nincs köze az eredeti Milady gyűjteményhez.

Az IntoTheBlock adatai szerint a Milady kereskedési volumene elérte a lenyűgöző 5 millió dollárt.

A kereskedési volumen gyors csökkenése azonban azt jelzi, hogy a rally rövid életű lehet, mivel a hype kezd elhalványulni.

Ez az átmeneti fellendülés emlékeztet az NFT-piac változékony természetére, és fontos, hogy alapos kutatást végezzenek, mielőtt bármilyen digitális eszközbe befektetnének.

A Milady újdonsült népszerűsége nyomán tokenek áradata jelent meg, amelyek megpróbálnak a kollekció sikerére építeni.

Sajnos sok ilyen token felelős a felhasználók szőnyeg alá söpréséért, így a befektetők jelentős veszteségeket szenvedtek el.

A felhasználóknak fontos megérteniük, hogy ezek a tokenek nem kapcsolódnak a törvényes Milady kollekcióhoz, és óvatosan kell megközelíteni őket.

Befektetéseik védelme érdekében a felhasználóknak alaposan fel kell kutatniuk minden olyan tokent vagy projektet, amely azt állítja, hogy olyan népszerű NFT-gyűjteményekhez kapcsolódik, mint a Milady.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A projektek közötti kapcsolatok hitelesítése és az okos szerződések jogszerűségének ellenőrzése segíthet megelőzni, hogy a felhasználók átverések áldozatává váljanak.

Az Elon Muskhoz hasonló, nagy presztízsű személyek befolyása váratlan népszerűségi hullámokat eredményezhet, és az opportunista csalók mindig készen állnak arra, hogy kihasználják ezt.


Olvastad már? A kriptopiac likvidációja 142 millió dollárra rúg

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!