A Milady a legtöbbet forgalmazott NFT kollekcióvá vált

-

A Milady NFT kollekció népszerűsége a közelmúltban ugrásszerűen megnőtt, és a legtöbbet forgalmazott NFT kollekcióvá vált a piacon.

A hirtelen megugró érdeklődés nagyrészt Elon Musknak tulajdonítható, aki akaratlanul is növelte a mémgyűjtemény népszerűségét azzal, hogy egy Milady-t ábrázoló mémet posztolt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ennek eredményeképpen számos olyan token jelent meg, amely megpróbált tőkét kovácsolni a Milady névből, és amelyek közül sokan részt vettek rupull-rendszerekben.

A befektetők óvatosságra intenek, amikor ezekkel a tokenekkel kereskednek, mivel a túlnyomó többségüknek nincs köze az eredeti Milady gyűjteményhez.

Az IntoTheBlock adatai szerint a Milady kereskedési volumene elérte a lenyűgöző 5 millió dollárt.

A kereskedési volumen gyors csökkenése azonban azt jelzi, hogy a rally rövid életű lehet, mivel a hype kezd elhalványulni.

Ez az átmeneti fellendülés emlékeztet az NFT-piac változékony természetére, és fontos, hogy alapos kutatást végezzenek, mielőtt bármilyen digitális eszközbe befektetnének.

A Milady újdonsült népszerűsége nyomán tokenek áradata jelent meg, amelyek megpróbálnak a kollekció sikerére építeni.

Sajnos sok ilyen token felelős a felhasználók szőnyeg alá söpréséért, így a befektetők jelentős veszteségeket szenvedtek el.

A felhasználóknak fontos megérteniük, hogy ezek a tokenek nem kapcsolódnak a törvényes Milady kollekcióhoz, és óvatosan kell megközelíteni őket.

Befektetéseik védelme érdekében a felhasználóknak alaposan fel kell kutatniuk minden olyan tokent vagy projektet, amely azt állítja, hogy olyan népszerű NFT-gyűjteményekhez kapcsolódik, mint a Milady.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A projektek közötti kapcsolatok hitelesítése és az okos szerződések jogszerűségének ellenőrzése segíthet megelőzni, hogy a felhasználók átverések áldozatává váljanak.

Az Elon Muskhoz hasonló, nagy presztízsű személyek befolyása váratlan népszerűségi hullámokat eredményezhet, és az opportunista csalók mindig készen állnak arra, hogy kihasználják ezt.


Olvastad már? A kriptopiac likvidációja 142 millió dollárra rúg

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!