A MicroStrategy további 1045 bitcoint vásárolt

-

A MicroStrategy, újabb Bitcoin felvásárlást jelentett be, további 1045 BTC-vel bővítette portfólióját, mintegy 29.3 millió dollárért.

Ezzel a vállalat teljes Bitcoin-állománya 140 000 darabra emelkedett, amelyet BTC-ként átlagosan 29.803 dolláros átlagáron, összesen mintegy 4,17 milliárd dollár értékben vásárolt meg.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A hírt a MicroStrategy ügyvezető elnöke, Michael Saylor osztotta meg egy április 5.-i tweetben.

Saylor a Bitcoin egyik szószólója és a vállalatokat a kriptopénz stratégiai eszközként való elfogadására ösztönzi.

Mindemellett úgy véli, hogy a Bitcoin a piacon ma elérhető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb értéktároló, és kiváló lehetőséget kínál a vállalatok számára, hogy megvédjék eszközeiket az inflációtól.

A MicroStrategy a jelek szerint dollárköltség átlagolási stratégiát alkalmaz a Bitcoin-vásárlások során, és rendszeres időközönként jelentős összegeket fektet be.

A vállalat nemrég visszafizette Silvergate hitelét, és március végén 6500 BTC-t vásárolt.

Lényeges tudni, hogy a MicroStrategy az első Bitcoin-vásárlását 2020 augusztusában hajtotta végre, és azóta folyamatosan bővíti állományát.

Az összesen több mint 12,6 milliárd dolláros Bitcoin-befektetéssel a vállalat folyamatos befektetése a Bitcoinba azt mutatja, hogy bízik a hosszú távú potenciáljában, mint értékes eszközben.

Olvastad már? A politikai szabályozások nem nagyon érintik a Bitcoint

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

zeta

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!