A Microsoft a Web3 pénztárca-integrációval kecsegtet

-

A Microsoft azon dolgozik, hogy Web3 tárcát építsen be az Edge böngészőjébe.

A pletykák szerint a vállalat a kripto és az NFT felé hajlik, és a teljes debütálás még az év vége előtt várható.

Egy március 17-i Twitter-szálban egy Albacore néven azonosított felhasználó közölte a frissítés hírét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A frissítés a kripto közösségeket fogja megcélozni

A Twitter-felhasználó megosztotta a Microsoft legújabb frissítését, miközben megjegyezte, hogy ez egyike a cég azon kevés megkérdőjelezhető frissítéseinek.

Bár a téma általánosságban nem volt túl lelkes az új frissítéssel kapcsolatban, a frissítés üdvözlendő lehet a kriptoközösségek számára.

Albacore képeket osztott meg, amelyek a böngészőbe ágyazott Web3-támogatott pénztárca felületét mutatták.

Az első képernyőképen egy üzenet volt látható, amelyben a Microsoft arra buzdította a felhasználókat, hogy teszteljék a funkciót.

A vállalat megjegyezte, hogy szeretné, ha a felhasználók tesztelnék a Web3-kompatibilis pénztárcát, és őszinte visszajelzéseket adnának, mivel a fejlesztést folytatni kívánják.

Ha ez a képernyőfotó alapján lehet következtetni, akkor a vállalat a jövőben ki fogja vezetni a nem custodializált pénztárcát.

Ez azt jelenti, hogy a Microsoft nem fogja birtokolni a felhasználók kulcsait és jelszavait. Ez azt is jelenti, hogy a tárca a böngészőben lesz, nem pedig egy telepíthető bővítményben.

Teljesen automatizált kereskedési szoftver, ami éjjel-nappal teszi a dolgát, ez a Zeta Broker! Próbáld ki akár ingyenes demószámlán most!

A Microsoft célja, hogy még több felhasználót csábít el az új frissítéssel

A téma további képei azt mutatják, hogy a felhasználók a böngészőt digitális eszközök vásárlására és eladására is használnák.

A képernyőkép a Coinbase-szel és egy másik féllel való partnerséget is ígérte, mint beépített weboldalakat, ahol a felhasználók minden kriptoval kapcsolatos tevékenységüket elvégezhetik.

Ami az NFT-ket illeti, a böngésző felszólítása tisztázta, hogy a felhasználóknak különböző platformokhoz lenne hozzáférésük a digitális műalkotások megvásárlásához, amelyeket a böngésző rendez és szervez.

A Microsoft legújabb frissítése azt hivatott biztosítani, hogy a jelenlegi felhasználói körénél több felhasználót szólítson meg, mivel igyekszik megelőzni más böngészőket, például a Chrome-ot és a Safarit.

Microsoft
Forrás: oberlo.com

Összehasonlításképpen: a Chrome a legelterjedtebb böngésző, a piaci részesedés több mint 60%-ával, míg a Safari a második helyen áll mindössze 18,7%-kal.

Az Edge a harmadik helyen áll, alig több mint 4%-os részesedéssel. A Microsoft februárban jelentette be, hogy a felhasználók már az Edge és a Bing böngészőkön keresztül is elérhetik a ChatGPT-t.

Olvastad már? A Coinbase új kriptokereskedelmi platformot tervez nyitni a tengerentúlon

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!