A MiamiCoin 8 millió dolláros bevételt hozott a városnak

-

Miami polgármestere, Francis Suarez elárulta, hogy a város eddig több mint 8 millió dollárt termelt a CityCoinsszal való partnerségből.
A város a magáról elnevezett saját érme létrehozásával belevetette magát a kriptopénzekbe, és a polgármester szerint ez a lépés a bevételek szerzése szempontjából is hasznos volt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A lépésre azt követően került sor, hogy a polgármester bejelentette, hogy Miamit a világ „kriptopénz-innovációs központjává” kívánja tenni.
A CityCoinsszal összefogva a város bevezette a MiamiCoint. A város a CityCoins protokollt használó felhasználók által bányászott érmék 30%-át kapja, és egy hónap alatt a CityCoins már több mint 8 millió dollárt küldött a város számlájára.
Miami alacsony adói mindig is vonzerőt jelentettek a vállalatok számára, amit a polgármester ismét a város javára kíván fordítani, hogy új technológiai vállalkozókat csábítson a környékre.
A polgármester úgy véli, hogy a városba érkező kriptovaluta-innováció adómentessé teheti Miamit. Mivel Miamiban vannak a leglazább törvények a kriptopénzekkel kapcsolatban, reméli, hogy a város az innováció központjaként szolgálhat a feltörekvő kriptotérség számára.
Ez vezetett a Miamiba költöző kripto- és pénzügyi innovációs cégek beáramlásához. Szabályozási környezete alkalmassá teszi mind a befutott, mind az induló vállalkozások számára.
A technológiai cégek Miamiba költözése nemcsak az innováció melegágyává változtatja a várost, hanem pozitívan befolyásolja a gazdaságot is, mivel ezek a cégek több munkahelyet teremtenek a nyomukban.

Miami beleveti magát a kriptóba

Suarez azt az ötletet is felvetette, hogy a városban kriptóval fizetnék a béreket. A polgármester elárulta, miszerint vizsgálják, hogyan lehetne lehetővé tenni a fizetések és bérek bitcoinban történő kifizetését.
És azt is vizsgálják, hogy a lakosok hogyan fizethetik be az esedékes adókat és illetékeket kriptóval. Tehát amellett, hogy a lakosok coinokat bányászhatnak – amely a városnak is hasznára válik –, a kriptovagyonukkal ki is fizethetik a kormánynak járó tartozásaikat.
Bár a város rajong a kriptóért, egyben óvatos is, hogy miként kezeli a kriptóba való bekapcsolódást. A tárcájában tartott érméket például közvetlenül dollárra váltja át. De a városi tisztviselők még nem költötték el a pénzt.

A Washington Post beszámolója szerint hat hónapig várnak, mielőtt elköltenék a MiamiCoinon keresztül szerzett kriptót. Ennek célja, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságos a pénz elköltése, mielőtt elkezdenék.
Miami az utóbbi időben a kriptobányászokat is elkezdte vonzani. A polgármester megkérdezte őket, hogy nem hoznának-e létre bányászfarmokat a dél-floridai Turkey Point atomerőmű közelében, miután azok kénytelenek voltak elköltözni Kínából a szigorítások közepette.

Olvastad már? 3 indok arra, hogy az Ethereum duplázhat a 4. negyedévben

Forrás: bitcoinist.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!