A MetaMask napi 200.000 dollárt keres az Ethereum-tokenek cseréin

-

A MetaMask napi bevétele 200.000 dollárra nőtt, az alkalmazás tavaly októberi frissítése óta.

A Dune Analytics kriptoelemző platform szerint január közepe óta a MetaMask-pénztárcán belüli ethereum tokencsere szolgáltatás napi 170.000 és 440.000 dollár közötti bevételt termel az alkalmazás fejlesztőinek.

A MetaMask pénztárcát 2016-ban indította el az Ethereum-fókuszú ConsenSys fejlesztőstúdió (mely a független szerkesztőségű Decryptet is finanszírozza.)
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy felhasználói internetes böngészőjükön vagy okostelefonjukon keresztül lépjenek kapcsolatba decentralizált alkalmazásokkal.
A tokencsere-szolgáltatás tavaly októberben került be a pénztárcába.


A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Ethereum-alapú tokenjeiket valós idejű árfolyamon cseréljék közvetlenül a pénztárcájukban. Alapvetően a MetaMask egy „láthatatlan” decentralizált platformként működik.
A tokencserék támogatása érdekében a MetaMask integrálta a legnagyobb elérhető tokenkészleteket.
Ezek a Uniswap, AirSwap, 0x API, 1inch.exchange, Paraswap, Totle és a dex.ag. Minden ilyen módon végrehajtott csere esetén a MetaMask ügyletenként 0,875%-os díjat számít fel.
A diagram szerint csak január 24-én körülbelül 440.000 dollárnyi díjat keresett a MetaMask, mivel az aznapi cserék teljes volumene nagyjából 50 millió dollár volt.

Azóta a felhasználók napi szinten 22 és 30 millió dollárnak megfelelő Ethereum-alapú tokent cseréltek, melyek eredményeként a MetaMask naponta 192.000 és 262.000 dollár között keresett.
A MetaMask cseredíjakból származó bevételei január közepe óta folyamatosan növekednek.
Ez részben a kriptopiacon zajló árfolyam-emelkedésnek tudható be, mivel a tokenek ára és ezáltal a cseredíjak dollárértéke is növekszik – hacsak a MetaMask ki nem szállt azóta.

Olvastad már? Mi az az Ethereum?

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!