A MetaMask napi 200.000 dollárt keres az Ethereum-tokenek cseréin

-

A MetaMask napi bevétele 200.000 dollárra nőtt, az alkalmazás tavaly októberi frissítése óta.

A Dune Analytics kriptoelemző platform szerint január közepe óta a MetaMask-pénztárcán belüli ethereum tokencsere szolgáltatás napi 170.000 és 440.000 dollár közötti bevételt termel az alkalmazás fejlesztőinek.

A MetaMask pénztárcát 2016-ban indította el az Ethereum-fókuszú ConsenSys fejlesztőstúdió (mely a független szerkesztőségű Decryptet is finanszírozza.)
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy felhasználói internetes böngészőjükön vagy okostelefonjukon keresztül lépjenek kapcsolatba decentralizált alkalmazásokkal.
A tokencsere-szolgáltatás tavaly októberben került be a pénztárcába.


A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Ethereum-alapú tokenjeiket valós idejű árfolyamon cseréljék közvetlenül a pénztárcájukban. Alapvetően a MetaMask egy „láthatatlan” decentralizált platformként működik.
A tokencserék támogatása érdekében a MetaMask integrálta a legnagyobb elérhető tokenkészleteket.
Ezek a Uniswap, AirSwap, 0x API, 1inch.exchange, Paraswap, Totle és a dex.ag. Minden ilyen módon végrehajtott csere esetén a MetaMask ügyletenként 0,875%-os díjat számít fel.
A diagram szerint csak január 24-én körülbelül 440.000 dollárnyi díjat keresett a MetaMask, mivel az aznapi cserék teljes volumene nagyjából 50 millió dollár volt.

Azóta a felhasználók napi szinten 22 és 30 millió dollárnak megfelelő Ethereum-alapú tokent cseréltek, melyek eredményeként a MetaMask naponta 192.000 és 262.000 dollár között keresett.
A MetaMask cseredíjakból származó bevételei január közepe óta folyamatosan növekednek.
Ez részben a kriptopiacon zajló árfolyam-emelkedésnek tudható be, mivel a tokenek ára és ezáltal a cseredíjak dollárértéke is növekszik – hacsak a MetaMask ki nem szállt azóta.

Olvastad már? Mi az az Ethereum?

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!